Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

GÖRME ENGELLİLERDEN ARIKAN'A TEŞEKKÜR
 Kahramanmaraş’ta sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Doğan Nurluyol ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Dernek binasında gerçekleşen ziyarette Görme Engellilerle bir araya gelen Arıkan engelli kavramına karşı olduklarını, engelli vatandaşlarla aynı hayatı paylaşmaktan gurur duyduklarını söyledi. Gelişmiş ülkelerde engellilerin sosyal hayata kazandırıldığını belirten Arıkan, “Hükümetimizde engelli kardeşlerimize yönelik her türlü sosyal aktiviteyi yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Kahramanmaraş’ımızı engelli kardeşlerimizin rahat yürüyebileceği bir mekan haline getiriyor.” Dedi

ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN SÖZCÜSÜ OLACAĞIM

Görme Engelliler Derneğine yapılan ziyaretin kendisi için çok önemli ve anlamlı olduğunu da belirten Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan şöyle konuştu; “Engellerimizde bizim özümüz. Engelli kardeşlerimizi biz bağrımıza basıp onları bu topluma kazandırmamız lazım. Artık dünyada gelişmişlik sırası belirlenirken engellilere yapılan projeler ve yatırımlar ne kadar fazla olursa bu projeler ne kadar fazla geliştirilirse ve engelli kardeşlerimiz topluma ne kadar fazla kazandırılırsa o kadar üst sıralarda yer alıyor. 7 Haziran Milletvekilliği Seçiminde aday adayı oldum. Bana bu görev verilirse Kahramanmaraş’ta tüm engelli kardeşlerimizin sorun ve problemleri ile yakından ilgileneceğim. Onları topluma kazandırdıktan sonra Kahramanmaraş’ın 2023 hedefinde Türkiye’nin gelişmiş 10 il arasında olmaktır. Sosyal sorumluluk olarak ta engelli kardeşlerimize daha fazla projeler getirip geliştirerek topluma kazandıracağız. Onları da sağlıklı birer birey olarak bu topluma kazandıracağız. Kahramanmaraş’ı 2023’te gelişmiş bir şekilde sosyal projelerle 10 il arasında göreceğiz. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizleri yakın sıcak bir şekilde karşıladı. Yönetim kuruluna ve üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederim.” Dedi.

BİZE VERDİĞİ DEĞERİ ZİYARET ETMEKLE GÖSTERDİ

Aday adaylarından ilk ziyaret edenin Arıkan olduğuna ve Arıkan’ın bundan sonra da engellilere vereceği değeri kendilerini ziyaret ederek gösterdiğini dile getiren Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Doğan Nurluyol ise; “AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylarından Mahmut Arıkan’ın ziyaret için bir engelli sivil toplum kuruluşunu tercih etmiş olması bizi çok mutlu etti. Zira biz engelliler için duyarlılık gösteren bürokratlar, milletvekilleri ve milletvekili adaylarından beklentileri olan bir kitleyiz. İlimizde engellilerin daha rahat yaşayabileceği, erişilebilir bir Kahramanmaraş’ın şekillenmesine Mahmut Arıkan’ın bize verdiği ziyaret desteği katkı sunmuş olacaktır. Bu sebepten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Yolu açık olsun. Başarılar diliyorum. İnşallah kendisini mecliste görürüz. Bizde Mahmur Arıkan’ı mecliste ziyaret etme imkânı buluruz temennisindeyim.” Diye konuştu.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol