banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

GÖRGEL; “ÇOK ZOR BİR MİRASI DEVRALDIK!“
 18 Mart Cuma  günü akşamı, parti binasında gerçekleşen Mart ayı danışma meclis toplantısına İl Başkan Yardımcısı Hikmet Can Divan Başkanlığı yaparken, AK Parti il başkanı Av. Ahmet Özdemir de, bundan böyle aylık danışma meclis toplantılarının basına kapalı olarak yapılacağını söyledi.

Başkan Av. Fırat Görgel açılış konuşmasında, 101. yıldönümü için, "Öyle veya böyle bir zafer değildir Çanakkale zaferi. İçinde çok anlamlar yüklü. Çanakkale birliğin, inancın zaferidir" ifadesini kullanırken, Türkiye'nin birçok badireler atlatmasına rağmen çok güçlü olduğunu, ancak bölgemizde ve Türkiye üzerinde bir oyun oynandığını belirtmeden geçemedi.

Türkiye'nin ekonomik ve siyasal anlamda güçlendiğini, yükseldiğini, geliştiğini ve demokratikleştiğini de kaydeden Başkan Görgel, 'Büyümenin, gelişmenin emarelerini görüyorsunuz, meydanda. Köprüler, havaalanları, yollar bu büyümenin, gelişmenin eseri iken, bazılarının niyeti ki onlar art niyetliler, bu büyümeyi, bu gelişmeyi durdurmak,baltalamak istiyorlar. Ancak başaramayacaklar. Yaratılmak istenen kaos ortamına bu devlet, bu millet izin vermeyecektir. Bizim ihtiyacımız olan ne, şu, birlik ve beraberlik. Biz bir ve beraber olursak, bizi hiçbir güç durduramaz. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın!' dedi, geçen hafta pazar günü Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve Çanakkale'de bu ülke, bu vatan, bu bayrak uğruna şehitlerimizi rahmetle andı.

ÇOK ZOR BİR MİRASI DEVRALDIK

Özgüven dolu ve rahat konuşması ile dikkat çeken Başkan Görgel, 2,5 ay önce bu görevi Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görevlendirmesiyle aldığını, bu bunun da ilk danışma meclisi olduğunu söyledi ve ekledi, 'Çok zor bir mirası devraldık. İyi bir yönetim kurulu oluşturduk. Buna inanıyorum ki, 60 kişilik bir arkadaş gurubumuzla, şehrimiz için, ülkemiz için en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Bize düşen şey, bize bırakılan bu mirası çoğaltmak. Ama fitneye, ama fesada meydan vermeden. dedikodular, fitne ve fesatlar bize, partimize ve şehrimize zarar verir. Oysa  yapacak işimiz çok' diye konuştu, kendisinden çok şey öğrendiği İl Başkanı Ahmet Özdemir'e ve katılımcılara teşekkür etti.

AHMET ÖZDEMİR'İN ŞİİR GİBİ KONUŞMASI

Yaklaşık 2,5 ay önce görevi meslektaşı, arkadaşı Fırat Görgel'e devreden AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir konuşmasına Mehmet Akif'in bir şiiriyle başladı. İrticalen konuşurken rahattı, güven veriyordu.

Başkan Ahmet Özdemir, Onikişubat İlçe danışma meclis toplantısının hayırlara vesile olması dileğini belirtti, ilçe teşkilatının kurucu başkanı olarak, gerek Fırat Görgel, gerekse Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile el ele, omuz omuza vererek bugünlere geldiklerini, teşkilatlara güvendiğini söyledi, "Hep omuz omuza verdik. sizin için, şehrimiz için. Topyekün bir başarı elde ettik. 7 Haziran seçimlerinde biraz kaygılandık. Ancak Rabbimde yardım etti, 1Kasım seçimlerinden muzaffer olarak ayrılan biz olduk. Vatandaşın istikrara, huzura ve güvene ihtiyacı vardı, bunu da AK Parti sağladı. Bundan sonra işimize, sorumluluklarımıza daha sıkı sıkıya sarılacağız. Çünkü yapmamız gereken çok işimiz var. Bütün bunları yaparken, dedikodudan, fesattan ve fitneden de uzak duracağız. Ortada bir değer varsa, ki var onun bunun lafıyla birbirimizi incitmeyeceğiz, bir arkadaşımız hakkında ileri geri konuşma varsa, orada dur diyeceğiz. Bu tür dedikodulara, fitnelere meydan vermeyeceğiz" ifadesini kullandı.

BU UYARILARIMA DİKKAT EDİN!

Şiir tadındaki konuşmasını sürdüren, güven veren tavır ve cümleleri ile dinleyenleri adeta mest eden İl Başkanı Özdemir, ufak-tefek hatalarının olduğunu, olabileceğini, ancak bunlara takılmayacaklarını, bir kenara bırakmaları gerektiğini belirterek, 'Benim sorumluluklarım daha başka. Ancak sizden ricam, bu uyarılarıma dikkat edin. Ha, aramızda fikir ayrılıkları olmadı mı, oldu. Lakin geriye dönüp baktığımızda hepimizin ortak aşkı, tutkusu, sevdası Kahramanmaraş'tı.. Birbirimize inanalım, birbirimize güvenelim. Ülkemizin sorunları  var. Bunların başında terör ve paralel yapı geliyor. Bunlarla mücadele etmek zorundayız. Huzurumuz için, sizlerin can ve mal güvenliği için bunlara mecburuz. Bize düşen şey, birbirimize inanmak, birbirimize güvenmek' diye konuştu, bundan sonraki aylık danışma meclis toplantılarının basına kapalı olacağını duyurduktan sonra da, kendisinden bu görevi devralan arkadaşı, Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel ve ekibine başarılar diledi.

Özdemir'in konuşmasından sonra milletvekilleri de söz aldılar, ülkenin genel gidişatı ve siyaseti hakkında düşüncelerini katılımcılarla paylaşırken, vatandaşların devletine ve milletine güvenmesi gerektiğini hatırlattılar, danışma meclisi toplantılarının şehrimize ve partilerine hayırlı olması dilek ve temennisinde bulundular.

Parti binasındaki danışma meclis toplantısına milletvekilleri yanında, MKYK üyesi Av. Metin Doğan, Baro Başkanı Av. Vahit Bağcı, Onikişuabat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve partili kadınlar-erkekler katıldı.   

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol