Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

GÖNLÜMDEN GEÇEN TEK BAŞINA İKTİDAR

 Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Türkiye ve Kahramanmaraş gündemine ilişkin olarak yorum yaparken, 7 Haziran 2015 genel seçimleri neticesi için “Millet en iyi noterdir’ dedi, siyasi partilerin de milletin kararına saygı duymaları gerektiğini hatırlatarak, milletin iradesi dışında hiçbir hüküm geçerli değilken, günümüzde en çok konuşulan mesele koalisyon. Her ne kadar AK Parti ile CHP koalisyon için görüşmelerini sürdürse de, benim gönlümden geçen tek başına iktidardır” diye konuştu.

“Biz AK Parti olarak koalisyon yapma hevesinde değiliz” diyen Milletvekili Dilipak, muhtemel erken seçimden AK Partinin oylarını artırarak çıkacağını kaydetti, söz milliyetçilik kavramına geldiğinde ise,  ‘En büyük milliyetçi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Evlilik için 3 çocuk dedi, ancak millet sayın Cumhurbaşkanımızı anlamadı’ yorumunu yaptı, sınırlarımızda meydana gelen savaş ve mezhep çatışmaları ile ilgili olarak da, batılı güçlerin ve paralel yapının her gün senaryo üzerine senaryo yazdığına da dikkat çekerek, ‘dünyanın ve ülkemizdeki insanların yazılan senaryoları iyi okuması lazım’ ifadesini kullandı. 

IŞİD VE PKK BÜYÜK FELAKET!

Geçtiğimiz hafta içinde, Suruç’ta öldürülen vatandaşlarımız için Allah’tan rahmet dileyen, akabinde Şanlıurfa ve Diyarbakır’da polise kurulan hain pusu neticesi öldürülmelerinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Dilipak, kanla beslenen, kan akıtmaktan ve insanları katletmekten hoşlanan terör örgütlerinin yuvalarının imha edildiğinin de altını çizerek, terörün kimden gelirse gelsin lanetlenecek unsurlar olduğunu vurguladı, bir basın mensubunun milletvekili olması hesabıyla evini Ankara’ya götürüp götürmeyeceğine ilişkin sorusu üzerine de,  ‘Teşkilattan gelen ve milletvekili olanlara başka görevler de veriliyor. Şimdilik bu meselede bir karar vermiş değiliz. Henüz bir hükümet kurma çalışmaları var, erken seçim gündemde, ilerleyen günler ne getirir bilemeyiz’ şeklinde cevap verdi.

ERKEN SEÇİM OLURSA DEĞİŞEN NE OLUR?

Yine bir basın mensubunun, ‘Muhtemel bir erken seçimde, Kahramanmaraş’ı söylüyorum, milletvekili dağılımında ve oy oranında bir değişiklik olur mu?’ şeklindeki soruya şu cevabı verdi; “HDP’nin ciddi manada oy kaybedeceğine inanıyorum. Çünkü kamuoyu nezdinde ve kendisine oy verenler de dâhil, önemli ölçüde oy kaybı yaşayacak. MHP de koalisyona ortak olmamakta direniyor, ısrar ve inat ediyor. Oysa partilerin tüzüklerinde iktidar olmak vardır. 7 Haziranda seçmen, kamuoyu kendilerine koalisyon kurma fırsatı ve görevi vermesine rağmen, muhalefette kalmak istediklerini söylediler ve partililer nezdinde puan kaybettiler. O nedenle MHP’nin muhtemel bir erken seçimde oylarının düşeceğini söyleyebilirim” 

KARAKÜÇÜK İLE İLGİLİ YORUM YAPMADI

Gazetecilerin de gündeme ilişkin çeşitli sorularını cevaplandıran ve bunun için samimi bir dil kullanan,  özellikle TSO Başkanı Kemal Karaküçük’in iftar yemeğine katılıp katılmama ve bu meselede yerel ve ulusal medyada çıkan haber ve eleştiriler içinde herhangi bir yorum yapmasının doğru olmayacağına işaret eden Uğur Dilipak son olarak, erken seçim gündeme geldiğinde, AK Partinin Kahramanmaraş’ta milletvekili sayısını artırarak, bu skorun 7-1 olabilme ihtimalinin yüksek olduğunu sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol