banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

GÖKSUN’DA DEĞİŞİM ŞART!
  

İki dönemdir AK Parti Göksun İlçe Başkanlığından sonra, ilçenin sorunlarının tümüne vakıf olduğunu, bunların çözüme kavuşmayacak sorunlar olmadığını söyleyen Ecz. M. Akif Bolat (46)  şehirlerarası yol güzergâhı üzerinde, yani kavşak noktasında olan ilçenin hak ettiği hizmetleri alamadığından yakınarak, “Rutin belediyecilik hizmetleri her başkanın görevi. İlçem adına, halkım adına Göksun’da yapılması gereken çok yatırımların, hizmetlerin olması gerektiğine inanıyorum!” dedi ve bu gerekçelerle Göksun’a mahalli seçimlerde belediye başkan adayı olmaya karar verdiğinin altını çizdi.

VATANDAŞIN İLGİSİ, BAŞKAN OLMAM İÇİN BASKISI VAR

Göksun ilçesine bağlı birçok köye ve kırsala yeterli ve halkı tatmin edici hizmetlerin gitmediğinden söz eden ve bu sebeple de Mart 2019’daki mahalli seçimlerde Göksun Belediye Başkan Adayı olmak istediğini söyleyen, vatandaşın teveccüh ve aday olması konusundaki baskılarına daha fazla dayanamayacağına vurgu yapan M. Akif Bolat, değişim ve dönüşümün Göksun’un yararına olacağının vurgu yaptı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol