banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

GÖKKAYA: ''EVET, BEN DE VARIM'' DEDİ
 Gökkaya Grup Direktörü Murathan Gökkaya açıklamasında:

''Saygıdeğer büyüklerim, Sevgili arkadaşlarım, Kıymetli Kahraman hemşehrilerim, 18 maddelik Anayasa değişikliği teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilerek, Cumhurbaşkanımızın onayına sunuldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teklifi onaylaması halinde ise değişiklik teklifi referandumda milletimizin tercihine sunulacak.

Yani Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ''kuvvetle muhtemel'' onayından sonra ülkemizde bir referandum süreci başlayacak.

Bu sürecin başlama arifesinde bazı sosyal paylaşım sitelerinde demokratik hakkını kullanarak;

EVET veya HAYIR oyunu kullanacaklara dair provokatör söylemler geliştirilmektedir. Bazı siyasi gruplar maalesef KAN, GÖZYAŞI ve HUZURSUZLUK söylemleri kullanmaktadırlar.

TEKLİF EDİLEN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ ÇOK AÇIKTIR.

İnternet aracılığıyla çok kolay bir biçimde erişip, inceleyebilirsiniz. Hatta fikrine ve siyasi görüşüne güvendiğiniz insanların görüşlerine danışabilir, maddeleri demokratik bir şekilde tartışabilirsiniz.

Cumhurbaşkanımızın ''kuvvetle muhtemel'' onayından sonra partilerin veya şahısların yapacağı mitinglerde fikrinizi pekiştirebilirsiniz.

Size önerim, EVET diyenleri de, HAYIR diyenleri de dışlamayın ve başkalaştırmayın.

Lütfen demokratik bir şekilde fikrinizi, gerekçelerinizi ifade ederek ve karşıdaki görüşe saygı duyarak; demokrasinin bayramı olan seçim sürecinin gerginlikten ziyade bir bayram havasında geçmesine katkıda bulunun.

Sonuç ne olursa olsun, bu güzel ülkede hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz.

SON OLARAK ŞUNU BELİRTMELİYİM Kİ;

Ben oyumu Cumhurbaşkanımızın ''kuvvetle muhtemel'' onayından sonra EVET olarak kullanacağım ve herhangi bir şahsi beklentim, çıkarım ve kaygım olmadan güçlü bir ''EVET'' için çalışacağım.

Benimle aynı görüşte olan arkadaşlarımı, büyüklerimi ve kıymetli kahraman hemşehrilerimi de güçlü bir ''EVET'' için çalışmaya davet ediyorum.

Ben Milletimizin;

Cumhurbaşkanımızın ''kuvvetle muhtemel'' onayı sonrasında gerçekleşecek referandumda; Daha büyük ve daha güçlü bir TÜRKİYE için, İstikrar, İstikbal ve İstiklalimiz için,

Dünya'daki mazlumların son umudu olan güzel ülkemiz için, en doğru kararı vereceğine gönülden inanıyorum.'' dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol