banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

GELECEK PARTİSİ HAFTALIK İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Dün, parti binasında gerçekleşen haftalık toplantıda Gelecek Partisi Kahramanmaraş il Başkanı Muharrem Çevik, pandemi sebebiyle katılımcı sayısını sınırlı tuttuklarını söyledi.

Asil ve yedek olmak üzere 118 kişilik yönetim kurulunu oluşturduklarını belirten, 3 Ekim’de tek liste ile İl Başkanlığına aday gösterilip, Doğukent’teki Beyazsaray Düğün Salonundaki kongrede İl Başkanı olarak seçilen Muharrem Çevik, süratle üye kayıtlarını sürdürdüklerini, kimseye kapıları kapatmadan, herkesi partiye davet ettiklerini kaydetti, kırılan, uzaklaşan arkadaşlarını da yeniden partiye davet edeceklerine vurgu yaptı; “Biz yeni bir partiyiz. Daha çok sahada olmamız gerektiğine inanıyoruz. Ancak şu pandemi yüzünden buna pek imkan ve fırsat bulduğumuzu söyleyemem. Lakin teşkilatlanmalarımızı son sür’at tamamlayıp, kadın ve gençlik kollarını da oluşturup, siyasi arenada daha etkin, daha güçlü olmak zorundayız ve bunu da başarabileceğimize inanıyoruz” dedi.

PARTİMİZE İLGİ VE TEVECCÜH ARTIYOR

Güçlü bir ekip, dur durak bilmeden çalışmayı prensip haline getireceklerini, daha çok insanlarla buluşarak partilerini anlatacaklarını ifade eden İl Başkanı Muharrem Çevik, partilerine ilgi ve teveccühün her geçen gün arttığını, üye sayılarını artırarak güçlü bir siyasi irade olmak arzusunda olduklarının altını çizdi.

Başkan Çevik, güçlü bir yönetim kadrosu eşliğinde, ilçe teşkilatlarını ve kadın ile gençlik kolları teşkilatlarını da oluşturduktan sonra basın huzuruna çıkacaklarını sözlerine ekledi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol