banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

GELECEK PARTİSİ DULKADİROĞLU İLÇE TEŞKİLATINDAN ÜYE KAYIT ATAĞI

 Genel Başkanlığını eski dışişleri bakanı, eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı, Trabzon Bulvarı üzerinde, Şelale Park bitişiğinde açtıkları standlarda üye kayıtlarını başlattı.

“Güven ve huzur” sloganı ile kurulan Gelecek Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ile kurdukları üye kayıt standlarında, bugün itibariyle yaklaşık 250’ye yakın üye kaydı yaptıklarını söyledi.

HER HAFTA ÜYE KAYITLARI DEVAM EDECEK

Partilerine olan ilgi ve teveccühün her geçen gün arttığını, iktidarın ise her geçen gün kan ve irtifa kaybettiğine vurgu yapan Gelecek Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk, “Anketler artık iktidarın sonunun geldiğini gösteriyor. Cumhur ittifakı da her gün erim-erim ediyor iken, Millet İttifakının en güçlü kanadı olan Gelecek Partisine üye kayıtlarının her geçen gün artış göstermesi partimizin güçlendiğinin göstergesi. Biz yılmadan, usanmadan üye kayıtlarına devam edeceğiz. Çünkü milletin bize ve millet ittifakına ihtiyacı var” dedi.

BİZİMLE BİRLİKTE HUZUR VE GÜVEN GELECEK

Başkan Öztürk, partilerinin sloganı doğrultusunda üye kayıtlarına aralıksız devam edeceklerinin altını çizerken, “İşsizliğin, pahalılığın geldiği boyutu vatandaş görüyor. Türk parası değer kaybederken döviz aldı başını gidiyor. Altın da öyle. Vatandaşın alım gücü düşerken, iktidarın her şeyi güllük gülistanlık göstergesi bize komik geliyor” ifadesini yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol