banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

GELECEK KİMLİK’TEYDİ

3 Ekim’de yaşanan il başkanlığı kongresinde nöbeti, bayrağı devralan Muharrem Çevik ve metropol ilçe teşkilatları, ağırlıklarını, varlıklarını her geçen gün hissettirme adına şehre adeta dağılmış vaziyetteler.

Esnaf ziyaretleri, kırsal gezileri, insanlara dokunma, fethetmedik kalp bırakmayan Gelecek Partisi il ve ilçe yönetimleri, ‘işte siyaset böyle yapılır!’ dercesine çıtayı yüksek tutuyorlar.

BÜTÜN MESELE GÖNÜLLERE GİREBİLMEK!

İl başkanı olduktan sonra hareket alanını genişleten Muharrem Çevik, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk, Onikişubat İlçe Başkanı Cengiz Çiçek, Gençlik Kolları Başkanı Ali Güngör, bir sabah çayı-kahvesi içmek, düşüncelerini paylaşmak, yaptıklarını, yapacaklarını anlatmak için KİMLİK GAZETE’sindeydiler.

İl Başkanı ve ilçe başkanları, çıtayı yüksek tutma adına sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacaklarını, insanların gönüllerine dokunacaklarını söylerken, her geçen gün kötüye giden ekonomik şartların insanları, hayatı daha yaşanmaz hale getirdiğini de söylemeden geçemediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol