banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

GELECEK, BİR GÜN GELECEK!

Genel Başkanlığını, eski Dışişleri Bakanı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Arif Gedemenli, ilk fırsatta bir parti bürosu ve takiben il teşkilatını, arkasından da ilçe teşkilatlarını oluşturacaklarını söyledi.

Ülkenin iç ve dış siyasette sınıfta kaldığını, ekonominin iyi olmadığını, ülkenin iyi yönetilmediğini, bu yüzden Gelecek Partisinin alternatif ve umud olarak siyasi hayata merhaba dediğine dikkat çeken Başkan Gedemenli, “Ülkenin bu partiye ihtiyacı vardı. Zaten her şey ihtiyaçtan doğuyordu. Zira iktidar eski gücünden çok şey kaybetti ve vatandaşta inanırlığını da yitirdi. Biz siyaseten AK Partinin doğrularını alkışladık, alkışlarız, ancak yanlışlarını da eleştirme hakkımız olduğunu düşünüyorum!” dedi.

SİYASETTEN HİÇ UZAK DURMADIM!

İç ve dış siyasetteki yanlışlıkların yeni partilere yol verdiğine işaret eden Başkan Gedemenli, 50 yıllık yaşamında siyasetten uzak olmadığını belirtti, yaklaşık bir ay içerisindeki teşkilatlar yapısını oluşturduktan sonra basın mensupları ile bir araya geleceklerini ve halka açılacaklarının altını çizdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol