Öne Çıkanlar KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR İLGİNÇ İDDİA BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

FIRAT; ‘KARABAĞ AZERBAYCAN’INDIR’

Adıyaman milletvekili Halil Fırat yaptığı açıklamada “1988’de SSCB yönetiminde Ruslar Ermenilere arka çıkarak destek vererek Karabağ’da Türklere baskı uygulayarak bölgeden göçe zorlandılar. 1991-1992 yılından itibaren Rus desteğinde tanklarla ağır silahlarla Karabağ’a girildi peşinden Azerbaycan’ın %20 toprağı işgal edildi, sivil halk Azerbaycanlı Türk kardeşlerimiz köylerinde asrın utancı olarak vahşice katledildiler, Hocalıda binlerce Türk kadın çocuk çok vahşice katledildi.

Uluslararası örgütler katliamlara seyirci kaldı. Yıllarca Azerbaycan oyalandı Ermeniler bununla kalmadı taciz ateşleri ve saldırılarla Azerbaycan’da ilerleme çabalarına girişti, en son saldırılar bardağı taşırdı ve Azerbaycan kendi göbeğini kendi keserek topraklarını kurtarma yolunda şu an ilerliyor.

Biz Türkiye olarak hükümetimiz tavrını açık seçik ortaya koydu TEK MİLLET İKİ DEVLET OLAN AZERBAYCAN-TÜRKİYE dayanışma içerisindedir. Uluslararası platformlarda da Azerbaycan’ın yanındayız.

İnşallah Azerbaycan birlikleri birkaç güne topraklarını tekrar işgalden kurtarır ve sonra masada sorunlara konuşulmaya başlar. Uluslararası alanda da Karabağ Azerbaycan toprağı olarak kabul ediliyor, bu oldubittilere Türkiye olarak Azerbaycan olarak izin vermeyeceğiz, Karabağ Azerbaycan’ındır.

Azerbaycanlı kardeşlerimize muvaffakıyetler diliyorum, şehitlerimize rahmet diliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol