Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

FIRAT GÖRGEL'E DESTEK ÇIĞ GİBİ

 Haberin 27 Ağustos günü maraskimlik.com'da çıkması üzerine tıklanma rekoru kıran aday adaylığı haberi, Kahramanmaraş kamuoyunda geniş yer buldu, bizi arayan partililer ve vatandaşlar, haber ve gönderdikleri yorumlarında, milletvekilliğine yakışan isim üzerinde yoğunlaşırlarken,milletvekili aday-adayı olacağı konuşulan Fırat Görgel'e telefonla ulaştığımızda, ‘Hayırlısı neyse o olsun’ demekle yetindi.

VATANDAŞLARLA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURAN ADAM

İstanbul'da, özel bir nedenle bulunduğunu öğrendiğimiz, partinin her kademesinde görev almış, üstlendiği her görevi başarı ile tamamlamış, aynı zamanda da sadece AK Partililerin değil, bu şehirde yaşayan herkesin gönlünü kazanmış, vatandaşla gönül köprüsü kurmuş Fırat Görgel'in pazar günü Kahramanmaraş'a gelip, önümüzdeki hafta başlarında aday adaylığını açıklayacağı tahmin edilirken, hemşehrileri tarafından destek yağmuruna tutulduğu edinilen bilgiler arasında yer aldı.


GÖRGEL NEREDE, BİZ ORADAYIZ!

 

Pazartesi günü partisinin seçim işlerinden sorumlu il başkan yardımcılığı görevinden istifa etmesi beklenen Fırat Görgel için vatandaşlar olumlu görüş bildirirlerken, “Fırat Görgel bu günlere kolay gelmedi. Merdiven basamaklarını tek tek tırmandı, her kademede görev aldı ve hepsinden de yüzünün akı ile çıkmasını bildi. İnsanlarla, partililerle sağlıklı ve samimi diyalog kurdu. Sadece partililerce değil, kamuoyu tarafından da sevilip sayılan bir arkadaşımız. Çalışmalarının, hizmetlerin mutlaka bir karşılığı olacak, olmalı. Bize göre Görgel milletvekili olmaya layık bir isim ve o bunu hakkediyor” demekten kendilerini alamazken, Görgel’e desteğin her geçen gün arttığı gözlemleniyor.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol