banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

ERKOÇ VE KERVANCIOĞLUN’DAN BAŞKAN OKUMUŞ'A DESTEK
  

Hizmet serüvenin devamı için, milli birlik ve beraberliğin pekişmesi, milletin geleceğinin güvencesi olarak gördükleri, Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş'a destek vermek için Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Rafet Bozdoğan, Musiad Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, Cumhur İttifakı Seçim Ofisine  gelerek ziyarette bulundular.

ERKOÇ, EMANETİN GEREĞİNİ YERİNE GETİRDİM

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç; “Bundan 5 yıl önce Büyükşehir Başkanlığında büyük teveccühle destek verdiniz Bize verdiğiniz bu emanetin gereğini yerine getirmeye Osman Başkanımla birlikte çalıştık. Kahramanmaraş’ın genelinde çok önemli hizmetlere imza attık. Bundan sonra da inşallah sizlerin büyük teveccühüyle Osman Başkanımız ve Hayrettin Başkanımız, Saygı Değer Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu güzel ilçelerimizi daha güzel hale getireceklerdir, inşallah.” dedi.

OKUMUŞ, BAŞKAN BÜROMUZA ŞEREF VERMİŞTİR

Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş; "Türkoğlu’muzun yetiştirdiği Sayın Fatih Mehmet Erkoç seçim büromuza şerefler vermişlerdir.

İnşallah yaptığımız hizmetlerin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye de yaptıklarıyla oyumuzu fazlasıyla alacağız. Tabi Türkoğlu’na güzel hizmetlerimiz oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımla birlikte el ele, sırt sırta vererek 5 yıllık süreç içerisinde, ilk defa büyükşehir olmasına rağmen Türkoğlu'nun 44 mahallesine büyük hizmetler götürdük. Bunda en çok emeği olan Fatih Mehmet Erkoç Başkanıma bu eserlerden, projelerden dolayı İlçem adına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

BOZDOĞAN; MİLLETİN İNANCINA GÜVENİYORUZ

Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Rafet Bozdoğan; “Türkoğlu seçim ofisi Kahramanmaraş’ta ki en güzide ofislerden birtanesi hepinizi tebrik ediyorum. Bu bir heyecandır,  cesaret işidir, birlik işidir, dirlik işidir. Bunu buraya kadar getirdiniz. İnşallah yarın son gündür. Bu milletin biz inancına değerlerine inanıyoruz. Bu seçimde de Türkoğlu'nda AK Partiyle bu zaferi kutlayacağız.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol