banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ’YE YENİ YATIRIMLARIN MÜJDESİ
MHP ve AK Parti Erdemli İlçe yöneticileri ile Gülnarlıların hazırladığı programa katılan Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, ittifaka değinerek şu açıklamalarda bulundu, “ Bir memleketin gelişmesi ve güzelleşmesi, dışardan gelen insanların o memlekete kattığı farklılıklarla olur. Toplumun her yerinden ilçemize gelen insanlarımız, bizim başımızın tacı. Biz bu kette yaşayan insanlarımızın geleceğine yatırım yapıyoruz, bu kentte yaşayan insanlarımızın mutluluğuna yatırım yapıyoruz, ekmeğine aşına yatırım yapıyoruz. 0 rakımdan 2500 rakıma kadar Erdemli Belediyesi çalışanlarının nasırlı ellerinin izi, toprağımızın her santimetresinde var. Bizler, inşallah 31 Mart’tan sonra hem merkezi idarenin desteğini, hem Büyükşehirde Hamit Tuna Başkanımızın desteğini, hem de Erdemli Belediyesinin hizmetlerini birleştirerek daha iyisini yapacağız. Yarınlar bugünlerden daha güzel olacak. Bunun için Cumhur İttifakı çok önemli. Çünkü bu ittifak sen olgusuna takılmadan, ben olgusuna takılmadan ülkenin birliğine, geleceğine yapılan bir yatırımdır. Bizim işimiz insanlarımızı birleştirmek, bu memlekete yapılabilecek en büyük kötülük insanlarımızı kategorize etmektir. Biz, insanlarımızı seviyoruz.”

CUMHUR İTTİFAKI BU MİLLETİN ÇİMENTOSUDUR

MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin yaptığı açıklamada ittifaka yönelik, “Ülkemizin bekası için ülkemizin geleceği için istiklal ve istikbalimiz için MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bir güç birliği oluşturmuştur. Bu güç birliği Cumhur İttifakıdır. Cumhur İttifakı Allah’ın izniyle, sizlerin desteğiyle güçlenerek devam edecektir.” ifadelerine yer verirken,

AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, “Cumhur İttifakı bu milletin, bu ülkenin çimentosudur. Bizatihi 15 Temmuz’dan sonra sayın genel başkanlarımızın oluşturduğu bu birlik ve beraberlik, Cumhur İttifakıdır. Cumhur İttifakı pazara kadar değil, mezara kadardır. Bizler 81 ilde bu birliği ve beraberliği koruyarak ittifak için çalışacağız. “ dedi.

Site toplantısında yapılan hizmetlere değinen İttifak Adayı Tollu, ilçenin her kesimini dinlediklerinin altını çizerek, gelecek süreçte gerçekleştirecekleri projeleri yakın zamanda paylaşacaklarını kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol