Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ’DE BELEDİYECİLİK GÖNÜL İŞİDİR
 ŞEHRİN EMİNLERİNİ SEÇECEĞİZ

 Vatandaşla samimi diyaloğu dikkat çeken AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kaydetti, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin oluşturduğu bu birliktelik, 15 Temmuz gecesi milletimizin arzusu neticesinde kurulmuştur. Ve bizler bu birliktelik ile 31 Mart günü şehrin eminlerini, belediye başkanlarımızı seçeceğiz. Yerel iktidar ve genel iktidar da bir araya geldiğinde Erdemlimiz şahlanacaktır”

BU EMANETE HALEL GETİRMEYECEĞİZ

İlçede iki büyük teşkilatı kısa sürede bir araya getirerek toplum için örnek bir tablo oluşturan Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, “Zaman zaman bir araya geliyoruz ve sizlerle halleşmenin hazzını yaşıyoruz. İnsanları sevmezseniz, insanlara gönül vermezseniz ve hizmetleri ibadet aşkıyla yapmazsanız, belediyeciliği başarmanız mümkün değil çünkü belediyecilik gönül işidir. İki güçlü teşkilatın ortak adayı olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Niyet hayır akıbet hayır, bu emanete halel getirmeyeceğiz. Bu kervanda birlik var, bu kervanda kardeşlik var, özünde ve lokomotifinde Erdemli’ye hizmet aşkıyla dolu insanlar var” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Tollu, “Her mecradan her merkezden her mahalleden insanlarımız, bizimle hemhal olmak adına ciddi bir teveccüh gösteriyor. Bizde her mahallelimizle bir araya gelmenin onurunu yaşıyoruz. Bize bu süreçte gece demeden gündüz demeden çalışarak, güç veren arkadaşlarıma ve siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol