Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

EN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AV. AYŞE ARAS

 Henüz 26 yaşında olmasına rağmen mesleğinde başarısı ile kendisinden söz ettiren genç Avukat Ayşe Aras, siyasette de başarıya imza atmak ve memleketine hizmet etmek için milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 

Türkiye 34.’sü olarak girdiği Ankara Hukuk Fakültesi mezunu olan Av. Ayşe Aras, aday adaylığı başvurusunun ardından yaptığı kısa açıklamasında: “Siyaset uzun soluklu bir maraton. Çatısı altında olmaktan onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinden Kahramanmaraş Milletvekili aday adaylığı başvurumu yaptım.

 

Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Teşkilat mensuplarımızla bu kutlu davada omuz omuza yürümek, ülkeme ve milletime hizmet etmek için yola çıktım.

 

Aday adaylığım ve 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olması temennisi ile MHP’de buluşalım diliyorum” dedi.

 

 

 

AYŞE ARAS KİMDİR?

 

10.06.1989’da Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde dokuz çocuklu bir ailenin yedinci çocuğu olarak dünyaya geldi.

İlk ve orta öğrenimini Pazarcık Atatürk İlköğretim Okulu’nda tamamladı.

 

Liseye giriş sınavında Pazarcık birincisi olarak Kahramanmaraş Anadolu Öğretmen Lisesi’ne yerleşti.

 

2008 yılında Türkiye 34.’sü olarak Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne girdi. Eğitimimi 4 yılda tamamlayarak 2012 yılında mezun oldu. Ankara Barosu’nda 1 yıllık staj eğitimini tamamladıktan sonra Kahramanmaraş Barosu’na bağlı olarak serbest avukatlık yapmakta.

 

Kahramanmaraş Barosu Kadın Hakları Komisyonu ve Adli Yardım Komisyonu üyesi olarak çeşitli eğitim ve seminerlere katıldı.

 

TÜBAKKOM toplantılarında baromuzu temsil etti. Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi’nin Ortaklaşa Projesi olan “Türk Ceza Adalet Sisteminin Etkinliğinin Geliştirilmesi” konulu toplantıya baromuzu temsilen katıldı.

 

Halen Kahramanmaraş Barosu Kadın Hakları Komisyonu ve Adli Yardım Komisyonu üyesi olarak aktif çalışmalarını sürdürmekte.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol