banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

EMANETİ, LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIYACAĞIM. SÖZ!

Parti binasında gerçekleşen 1. olağan kongre divanın oluşması ile başladı. Divan başkanlığına partinin kurucular kurulu üyesi Sadullah Kavak getirilirken, katipliklerini ise Mustafa Doğdu ve Ayşegül Uğurlu yaptılar.

Bütçe ve faaliyet raporlarının ibrası ile saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ardından açılış konuşmasını yapan İl başkanı Av. Arif Gedemenli, partilileri selamladı, kongrenin partilerine ve şehrimize hayırlı olması dileğinde bulundu.

İl Başkanı Gedemenli, pandeminin kendilerini durduramadığını, mücadele ettiklerini, partinin büyümeye devam ettiğine dikkat çekerek, kendisi ile birlikte yol yürüyen ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

ÖZTÜRK’ÜN TAZELEDİĞİ GÜVEN

Gelecek Partisi Dulkadiroğlu kurucu ilçe başkanı Latif Öztürk konuşmasında, “Bize bir görev verildi, bayrak teslim edildi. Bu bayrağı, bu görevi layık olduğu yere taşıyacağıma söz veriyorum.” dedi.

Tek liste ile gidilene kongrede güven tazeleyen Öztürk oy kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol