banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ELBİSTAN’DA, GÜRBÜZ’DEN PROJE TANITIM TOPLANTISI
 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Cihat Sezal, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Büyükşehir Adayı Hayrettin Güngör ve çok sayıda partili katıldı.

Proje tanıtım toplantısının yapıldığı salonu hıncahınç dolduran kalabalığa seslenen Cumhur İttifakı Elbistan Belediye Başkan Adayı Gürbüz, 31 Mart'tan sonra Elbistan'ın şaha kalkacağını ifade etti.

GÜRBÜZ; ELBİSTAN’A GÖNLÜMÜZÜ VERDİK

AK Parti Elbistan Belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz "Biz bu şehre gönlümüzü verdik" sloganıyla hazırladığı, sanayi, enerji, çevre, kalkınma, sosyal, tarım, gençlik ve spor, kültür, maden, turizm, şehircilik ile altyapı ve ulaşım başlıkları altındaki projelerini açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 31 Mart'ta milletin oylarıyla bu oyunları bozacağını ifade ederek Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör ve Elbistan Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz için destek istedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol