banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

EL İNSAF YANİ!
 CHP Mersin Milletvekili Hüseyin ÇAMAK, parti binasında yaptığı basın açıklamasında, hem son günlerde artan terör eylemlerini kınadı, hem de hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi, son bir yılda 500’ün üzerinde asker ve polisin şehit edilmesinde baş sorumlu olarak iktidarı suçladı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na, Fatih Camiindeki hadiseyi bir organize saldırı olarak yorumlayan Çamak, iktidarın bu saldırıya göz yumduğunu söyledi, “Ülkeyi yönettiğini zannedenler bize gözdağı veremez!” dedi.

Kılıçdaroğlu’na cenaze sırasında provokatör bir gurubun ‘katil’ diye seslenmesini, çelenginin parçalanmasının bilinçli bir eylem olduğuna da dikkat çeken Çamak, “Kılıçdaroğlu niye sorumlu olsun. İktidarda olan biz değiliz. Vatandaşın cana güvenliğini sağlamak iktidarın işi iken, Kılıçdaroğlu’na katil demek, çelengini parçalamak, asıl provokatörlük budur. Terör bunların iktidarında azdıkça azdı. Teröre fırsat verdiler, hendekler kazılırken, mayınlar döşenir, tüneller açılırken neredeydiler. Bunlardan sayın Kılıçdaroğlu’nu sorumlu tutmak, el insaf yani…” diye konuştu.

TERÖRÜ TASVİP EDECEK DEĞİLİZ

Açıklamasına, her gün şehit cenazesinin geldiğini, yok olan canların, kaybedilen hayatların hesabının bu iktidarın vermesi gerektiğini hatırlatan Çamak, “14 yıldır bu ülkeyi yönetiyorlar. Bu süre içerisinde açılım diyerek PKK ile görüşen kim, onların eylemlerine sessiz kalan kim, her gün gelen şehitlerin, kaybolan hayatların vebalini kim taşıyacak?” diye sorudu.

Çamak, her türlü terörü tasvip etmelerinin mümkün olamayacağının da altını çizerek, iktidarı barışı tesis edememekle suçladı, “Genel başkanımıza yapılan saldırı, mermi çekirdeği fırlatılması, çelenginin parçalanması ve yuhalatılması aymazlıktır. Şiddetle kınıyorum. Asıl provokasyon, Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırının kendisidir. Bu bir tehdittir!” ifadesini kullandı, akabinde basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı.

Basın açıklamasına CHP eski milletvekili Mehmet Parlakyiğit, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Alaaddin Çiftaslan, Kadın Kolları Başkanı Fisun Zabun ve partililer katıldı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol