Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU’NUN DEVA’SI; SALİH DÖKME

Bu bağlamda, İl Başkanı Dr. İrfan Karatutlu, Dulkadiroğlu İlçesi için Salih Dökme'yi görevlendirdi. Yetki belgesini alan Başkan Salih Dökme’yi işyerinde ziyaret edip, düne kadar AK Parti cenahında siyasetini sürdürdüğünü, o gelenekten geldiğini hatırlatarak sorduk, “Neden DEVA Partisi?” diye.

Aynı zamanda da Tayvan vatandaşı, eşi Tayvan’lı, çocukları da Tayvan doğumlu olan Salih Dökme’nin verdiği cevap şu oldu; “Dedikleriniz tamamen doğru. AK Partinin yaşlandığını enerjisini kaybettiğini, meyve vermediğini, kendi ağacını, kendi dallarını çürüttüğünü gördüm. O bakımdan genç, dinamik, idealist, siyasi tecrübesi olan sayın Ali Babacan’ın kurduğu partide, DEVA’da görev almayı kabul ettim. Babacan’ı takip ettim, izledim ve sonunda doğru, isabetli bir karar verdiğime inandım” diye konuştu. 

Dökme son olarak, genç bir partinin, genç bir liderin genç bir ilçe başkanı olmaktan duyduğu mutluluğu da üç kelimede özetledi. “Biz dertlere DEVA olacağız!”

SALİH DÖKME KİMDİR?

1979 Kahramanmaraş doğumlu. İlkokula Bertiz Karamanlı ilkokulunda başlayan Salih Dökme, dört yıl orda okuduktan sonra Atatürk İlkokulunda ilk eğitimini tamamladı. Ortaokul ve Lise eğitimini ise İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı.

Daha sonra dil eğitimi için Taiwan'a giden Dökme, burada hem Çin dili, hem de Taiwan dili eğitimi alarak ilgili ülkelere gıda üzerine hem ihracat, hem de ithalat yaparak ticaret hayatına atıldı. 12 yıl gıda İhracat ve ithalat işleriyle uğraşan Dökme daha sonra ülkesine dönerek yine gıda üzerine iş hayatında devam etmektedir. Daha önce herhangi bir siyasi partide bulunmayan Dökme ticaret yıllarından itibaren çeşitli dernek ve sivil toplum kuruluşlarında görevlerde bulundu. Bertiz Vakfı'nda yönetim Kurulu üyeliği, aynı zamanda halen Bertiz Karamanlı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı yapmaktadır. İyi derecede Çince ve Taiwanca bilen Dökme evli ve 2 çocuk babasıdır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol