Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

 DOÇ. DR. MUSTAFA SARIBIYIK’A DESTEK

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı olan Doç. Dr. Mustafa SARIBIYIK’a Diyarbakır’daki sivil toplum örgütleri, akademisyen ve farklı çevrelerden destek geldi. Uzun zamandır Dicle Üniversitesi’nde akademisyen olarak çalışmasının yanında Diyarbakır’da bir çok sivil toplum örgütünün başkanlığını ve yönetim kurulu üyeliğini yürüten Doç. Dr. SARIBIYIK’a  aday adaylığı sürecinde destek geldi.

Diyarbakır’da faaliyet gösteren ve yıllarca başkanlığını Doç. Dr. SARIBIYIK tarafından yapılan ve Diyarbakır’da 4 yıl içerisinde 4 yükseköğrenim öğrenci yurdu, gençlere yönelik sosyal destek, gençlik çalışmaları ve eğitim merkezi kazandıran İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanlığı başta olmak üzere Mahalli İdareler Derneği, Türkiye Beyazay Derneği, Akademik Araştırma ve Dayanışma Derneği, Diyarbakır Akademik Araştırma Derneği, Diyarbakır İmam Hatip Mezunları Derneği gibi bir çok sivil toplum kuruşu, Akademisyenlerden oluşan bir grup ve üniversite öğrencileri tarafından destek açıklaması yapıldı.

Destek açıklamasında “Uzun yıllar ilimizde akademisyen olarak çalışan ve birçok sivil toplum örgütünün ilimizde kurulmasına öncülük eden Doç. Dr. Mustafa SARIBIYIK İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanlığı süresince 4 yurdun açılmasına ön ayak oldu, öğrencilerin akademik çalışmalarına, sosyal faaliyetlerine destekler sunacak projeleri hayata geçirdi. Bir çok çalışmayı maddi ve manevi varlığını ortaya koyarak gerçekleştiren hocamız bu kadim şehrimize bir Kahramanmaraşlı büyüğümüz olarak gece gündüz çalıştı. Bölge sorunlarından çözüm süreci başta olmak üzere bir çok eğitim ve sosyal çalışmaya destek verdi ve hayata geçirdi. Bu çalışmalarla şehrimizda iz bırakan hocamıza Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığı sürecine canı gönülden destek veriyoruz. Umarım bu süreçte başarılı olup kendi memleketi ve ülkemizin önemli şehri Kahramanmaraş’a ve oradaki kardeşlerimize hizmet etme şerefine nail olur.” ifadelerine yer verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol