Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

DİZİBÜYÜK DE İYİ PARTİ SAFLARINA KATILDI

Bundan böyle siyasetini İYİ Partide sürdüreceğini açıklayan, ailesi yanında parti il başkanı Av. Ahmet Çabukel’e 200 kişilik bir katılım listesi verdiğini söyleyen siyasetçi-işadamı Mustafa Dizibüyük, kendini evinde hissettiğini söyledi.

Aynı zamanda da kentin önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Gençlik Gelişim Hareketi derneğinin Kahramanmaraş İl Başkanı olan Mustafa Dizibüyük, Şekerdere’deki İYİ Parti İl binasında düzenlenen törenle İİY Parti’ye katılırken,  parti rozeti İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kadın Politikaları Başkanı Av. Ünzile Yüksel tarafından takıldı.

İL BAŞKANI ÇABUKEL; KATILIMLAR ŞEVKİMİZİ VE SORUMLULUĞUMUZU ARTIRIYOR

Partinin her geçen gün güçlendiğini, katılımlarla iktidara yürüdüklerini belirten İYİ Parti Genel Başkanı ve Kadın Politikaları Başkanı Av. Ünzile Yüksel, katılımlarla partilerinin her geçen gün daha da güçlendiğini belirterek, iktidara yürüdüklerini söyledi.

İYİ Parti İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel de deneyimli siyasetçi Mustafa Dizibüyük gibi güçlü bir ismi aralarında görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi; “Çığ gibi büyüyoruz. Ayrıca arkadaşımız Dizibüyük bize 200 kişilik bir de katılım listesi verdi. Bu katılımlar bizleri mutlu kılarken heyecanlandırıyor da…” dedi.

DİZİBÜYÜK, “200 KİŞİLİK KATILIM LİSTESİNİ BAŞKANA TESLİM ETTİM!”

Bugün önce ailesi ile birlikte İYİ Parti saflarına katıldığını açıklayan ve bundan dolayı da bahtiyar olduğunun altını çizen deneyimli siyasetçi Mustafa Dizibüyük, “Artık kendimi evimde hissediyorum. Rahatım, mutluyum. Bundan sonra tüm zamanımı, tüm enerjimi ve tüm heyecanımı İYİ parti için harcayacak, partimizin iktidarı için var gücümle çalışacağım. 200 kişilik katılım listesini de başkanımıza teslim ettim! İYİ Parti büyüyen bir aile olacaktır!” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol