banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 DİLİPAK: “SİYASİ İSTİKRAR ŞART”

Dilipak erçekleştirdiği ziyaretlerde, seçim çalışmalarını anlatarak destek istedi. AK Parti iktidarının ülkede ekonomik ve siyasi istikrar sağladığına dikkat çeken Dilipak, halk desteğinin bu seçimde de devam edeceğini ve seçimin ardından ülkenin beklediği sivil anayasanın gerçekleşmesi için de yeterli sayıda vekil çıkaracaklarını söyledi.

Siyasetin insan odaklı yapılmasına dikkat ettiğini ve kendisinin de siyasete halka hizmet etmek için girdiğini ifade eden Dilipak, "Türkiye’nin ve Dünyanın en önemli derneklerinden birisi olan Beşir Derneği ‘nin yaptığı çalışmalar Ülkemiz ve Milletimiz için dilerim hayırlı olur.Yeni Türkiye ve Hedef 2023 ülküsüne inandığım için de AK Parti saflarındayım. Kahramanmaraş'ın yerel değerleri bizim için önemlidir. Nasip olur da seçilirsem; şehrimizin sanayisinin önünü açmak için çalışacağım" dedi. Dilipak ayrıca, Kahramanmaraş'ın bir cazibe merkezi olması için de çalışmalar yapacağını belirtti.

 Türkiye, her geçen gün dünyada daha güçlü hale geliyor. Milletimizin iradesi, yeni seçimde de AK Parti yönünde olacaktır" dedi.

BEŞİR Derneği Kahramanmaraş şube başkanı Abdullatif Ağgürbüz, Mehmet Uğur Dilipka’a çıktığı yolda başarılar dileyerek, kuruluşları ile ilgili bilgiler verdiler.

KÖSELİ MAHALLESİ BÜYÜKŞEHİR OLMAKTAN MEMNUN

Köseli Mahallesini ziyareti esnasında konuşan Dilipak: “Mahalleyi ve memleketi en iyi bilen muhtarlardır. Tüm vatandaşın problemlerini bilen muhtarlardır. Memleketimize hizmet edeceğiz. Eğitimde, sağlıkta, ekonomide, sanayide, esnaflıkta ve ticarette Kahramanmaraş’ı çok iyi yerlerde görmek istiyoruz. Sizlerle beraber istişare ederek memleketin sorunlarını çözüm yolları arayacağız. Vatandaşın sorunlarını da tek tek dinleyeceğiz.” Dedi.

Mahalleliler ise Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olmasının ardından hizmetlerin arttığını söyleyerek, kurumlar ile daha iyi diyaloglar içinde olduklarını belirterek Ak Partiye teşekkür ettiler.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol