banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

 DİLİPAK: “GAZİLERİMİZ YAŞAYAN KÜTÜPHANELERDİR”

Kahramanmaraş AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Uğur Dilipak Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ederek Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Dernek başkanı Tayfun Özbek ve dernek üyeleri Milletvekili aday adayı Dilipak’a  ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Dilipak, şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuz var diyerek, gazilerin yaşayan birer vatanseverlik abidesi olduğunu belirtti. Kahramanlığın ve vatanseverliğin destanını aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin yazdığının altını çizdi.

Dilipak, AK Parti iktidarları döneminde gazilere ve şehit yakınlarına önemli haklar kazandırıldığına da değinerek; " Muharip Gaziler Kahramanmaraş Derneği’ni ziyaret etik. Muharip gazilerimizle sohbet edip, gazilerimizin yaşayan kütüphaneler olduğunu ve  bu durumun özellikle genç nesile aktarılması için üzerimize vazifeler olduğunu belirttik. Bu vesile ile dernek başkanımız Tayfun Özbek ve dernek yönetimine teşekkür ederim.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol