Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

DEVA PARTİSİ DULKADİROĞLU TEŞKİLATI, KONGREYE HAZIRLANIYOR!

Kurucu Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Salih Dökme, Ekinözü ve Türkoğlu ilçe kongreleri ardından teşkilatlarının kongre sürecine girdiğini, kongrelerinin de Doğukent’teki Beyaz Saray Düğün salonunda, partilerinin 4. kongreleri ardından da il kongresinin yapılacağını söyledi.

“4. İlçe kongresinin hangisi olacak?” sorumuza DEVA Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Salih Dökme; “Hangi ilçe hazırlıklarını tamamladı ise, 4. İlçe kongremizde o ilçe kongresini yapacak, bunu il kongresi takip edecek,  böylece süreç devam edecek!” cevabını verirken, Dulkadiroğlu ilçe teşkilat başkanlığı için aday olduğunu belirtti.

KURUMSALLIK ALINDIKTAN SONRA…

Sanki bir baskın, ya da erken seçim varmış gibi iktidar başta olmak üzere diğer muhalefet partilerin sürekli sahada olduğunu hatırlattığımızda Başkan Salih Dökme şunları söyledi; “Önceliğimizi ilçe kongrelerine verdik. Bu sahada olmadığımız anlamına gelmez. Ancak gerçek manada kurumsal kimliği edindikten sonra tamamen sahada, halkın içinde olacağız. Baharla birlikte de tüm teşkilatlarımızla bölgeyi baştan sona tarayacak, gönüllere gireceğiz. Zira insanların gönüllerine girilmediği için gönülleri kırılmış, insanlar arayış içine girmişler. Bizler de taşları yerine ata ata çalışacağız” dedi.

BİZE GELEN GÖNÜLLÜLER VAR

“Teşkilatlanma ve kongre süreci yaşamamıza rağmen bize gelen gönüllüler listesi var, o insanlarla tek tek görüşüyoruz. Artık insanlar sesini yükseltmeye, safını belli etmeye başladılar. Bizim genç bir ekibimiz var, takım ruhu ile çalışıyoruz. Halka indiğimizde gönüllere de inecek, gönüllere dokunacağız” diyen Başkan Salih Dökme, siyasi çalışmalarına başlarken burjuva kesimine değil, tabandaki insanlara, esnafa, emekliye, çiftçiye, kırsalda yaşayan insanlardan başlanacağını kaydetti.

İNSANLAR ANLATIYOR, DERT YANIYOR, BİZ DİNLİYORUZ!

Taiwan vatandaşı da olan, ticaret için kaldığı süre içinde (12 yıl)  Çin’ce ve Taiwanca dil eğitimi aldıktan sonra ticarete başladığının da altını çizen, bugün itibarile Akerman Sigorta sahibi Salih Dökme, AK Partiye oy veren kesim dâhil, vatandaşın kendilerine, partilerine ilgi gösterdiğini, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın siyasi duruşunu beğendiklerini, O’nun siyasi tecrübelerinin ülke için öneme arzettiğini, gönüllerde karşılık bulduklarını, partiye teveccühün her geçen gün arttığını, vatandaşı dinlerken ilçenin sorunlarını rapor ettiklerini ve üye kayıtlarının da ara verilmeden devam ettiğini sözlerine ekledi.

Başkan Dökme, Şubat’ın ilk yarısı içerisinde Dulkadiroğlu ilçe kongresinin yapılacağını ve yeniden aday olduğunu yineledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol