banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

Demokrat Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanlığına Ahmet Said Diken atandı.

Demokrat Parti Gençlik kolları başkanı Ahmet Said Diken yaptığı açıklamada: “Demokrat Partimizi yeniden Kahramanmaraş’ta zirveye taşıyacağız. Büyüklerimizden alacağımız enerji ve desteklerle yeniden Büyük Türkiye’yi inşa edeceğiz.  Ülkenin kalkınması için her türlü zorluğa göğüs germeye, her türlü sıkıntı ile mücadele etmeye hazırız. Eğer yol arkadaşlarınız ve davanız var ise hiçbir mesafe uzak değildir, hiçbir vazife zor değildir. Demokrat Parti Gençlik Kolları olarak Anadolu’nun her köşesine; adalet, cumhuriyet ve hürriyetçi demokrasiyi taşıyabileceğimizden şüphem yok.

“Başta Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal Beyefendiye, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali Serdar Eriş’e, Gençlik Kolları Genel Başkanımız Berkay Güloğlu’na ve Gençlik Kolları Teşkilat Başkanımız Abdurrahim Özyurt’a çok teşekkür ediyorum.

GÜLOĞLU: “DEMOKRATLARIN VARİSLERİYİZ.”

Atamaların ardından yaptığı açıklamada Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Av. Berkay Güloğlu; “Ülke çapında Demokrat Parti gençleri olarak teşkilatlanıyoruz. Bu ülkeye ve bu millete hizmetkarlık vazifesi demokratların mirasıdır. Bizler de bu ülkede aydınlığın, özgürlüğün ve refahın teminatı olan demokratların varisleriyiz. Demokrat Gençlik Türkiye’yi yeniden aydınlatmak ve daha güzel bir geleceğe ulaştırmak için gayret ediyor. Bu doğrultuda tercih edilen arkadaşlarımızın da vazifelerini hakkıyla yapacaklarından şüphem yoktur. Her birinin bulunduğu ilde bir yıldız gibi vatanı ve milleti aydınlatacaklarından şüphem yoktur. Yeni atanan il başkanlarımızı tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. El ele vererek, 81 köşesinden tutarak bu ülkeyi ayağa kaldıracağımıza, hep birlikte Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Gücümüz de, isteğimiz de, gayretimiz de yerindedir. Yolumuz açık olsun.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol