Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! dizi KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

 DALKARA; “İKTİDARA EN YAKIN DÖNEMDEYİZ”

CHP tarihinde bir devrim yaşadığına değinen Dalkara; “ Bu yıl Üye bazında seçim ilk kez yaşanıyor. Bu 2 aydır arkadaşlarımız sahada çalışmalarını sürdürüyor.  Bu gezi ve ziyaretler partimize büyük bir ivme kazandırdı. “ Dedi.

İKTİDARA EN YAKIN DÖNEMDEYİZ

Bu yıl iktidara en yakın dönemi yaşadıklarını belirten Dalkara konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Biz iktidar olacağız.  Buna inanmamız gerekiyor. Eğer inanmaz isek biz bunu başaramayız. 13 yıldır Ak parti hükümeti ülkenin üzerinden silindir gibi geçti. Dünyada hiçbir hükümet uzun süre hayatını sürdürememiştir. Ve şuanda Ak parti’nin sonuna geldiğini kendileri de hissediyor. Ziyaretlerde gördüğümüz tablo şu ki Ak partiye oy vermiş insanlar bıkmış ve yorulmuş. Çünkü beklentilerine cevap verememeye başladı. İnsanlar siz ve biz diye ötekileştiriliyor. Böyle bir anlayış olmaz. Biz Kahramanmaraş’ta bu anlayışı değiştireceğiz.  Şuanda bankadan kredi çekmeyen insan kalmamış durumda. Bütün insanlarımız borç içinde. Ekonomi artık o kadar kötü bir duruma geldi ki bizim artık Ak partili yoksul insanlara elimizi uzatmamız gerekiyor. Partimizin utanılacak hiçbir şeyi yoktur. Hırsızlığımız yok, yolsuzluğumuz yok, haksızlığımız yok. Ama Ak parti’nin çok. Biz kendimizi daha iyi ifade edebiliriz. Bu ülke şuanda iflasın eşiğinde.”

ÜRETİME YÖNELİK HAMLELER YAPILMASI GEREKİYOR

Hükümetin üretime yönelik bir şey yapmadığını da savunan Dalkara; “ Üretim olmadan tüketim olmaz. Bir ülkenin gelişebilmesi için üretim şart. Yani yeni sanayi alanları, tarım alanları şart. Türkiye’nin 28 milyon hektar ekilebilecek arazisi var. Ama şuanda Türkiye 19 milyon hektar arazi ekebiliyor. 9 milyon hektarı ekemiyor. Neden çünkü çiftçi zarar ettiği için ekemiyor. Mazot ücretinden gübre ücretinden ekim yapamıyorlar. Gerçek hayatta kimse mutlu değil. Bu mutsuzluğun üzerine bizim ayağa kalkmamız lazım. İnsanlarımıza umut vermemiz lazım. Umutta cumhuriyet halk partisidir. Bakın bu dönem 2 milletvekilini götüreceğiz. Buna yürekten inanıyorum. Ülke iyi yönetilmiyor. Ülke zor günler geçiriyor. Ben iki milletvekiliyle Ankara’ya gideceğim ben buna inanıyorum. Bizler bu millete yapılan zulmü asla unutmayacağız. Bunun hesabını soracağız. Şuanda Esat Şengül önderliğinde gerçekten güzel bir örgütümüz var. Bu örgütümüz gerçekten çok güzel çalışıyor.” Diye kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol