Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

 DALKARA, 2 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTIRIZ, BEN İNANIYORUM, SİZ DE İNANIN!

Seçim çalışmalarını5 sürdüren Pazarcık Belediye eski Başkanı, 7 Haziran genel seçimlerinin CHP Milletvekili aday adayı Kamil Dalkara, 40 yıldır Pazarcık ilçesinden mir milletvekilinin çıkmadığını, ancak bu seçimde, bu kaderin değişeceğini, bu kez kendisinin vekil olarak meclise gidip, halkın temsilcisi olacağını belirterek, partililerden ve Pazarcık halkından destek istedi.

CHP Pazarcık ilçe örgütü önündeki alanda, balkondan partililerine seslenen CHP milletvekili aday adayı Kamil Dalkara’dan önce konuşan CHP Pazarcık İlçe Başkanı Veysel Şevran, aday adayı Dalkara’ya başarılar diledi, sonra mikrofonu Dalkara’ya uzatırken Dalkara da, toplam 23 aday adayının 3’ünün Pazarcıklı olduğuna işaret etti, ancak bugüne kadar, kırk yıldır Pazarcık’tan bir milletvekilinin meclise gönderilemediğinden yakındı.

Kadınlı erkekli kalabalık guruba balkondan seslenen Dalkara, partisinin ikimi önde ve ilk sırada gösterirse göstersin, arkasında duracağını, 1. sıra adayı gibi çalışacağını, köy köy, kapı kapı dolaşarak partisine oy isteyeceğini vurguladı, “Kahramanmaraş’ta iktidar partisine karşı inanılmaza bir kırılma, bir öfke var. Bu öfke sel olup geliyor. Şuna inanıyorum ki, siz de inanın, 7 Haziran genel seçimlerinde partimiz 2 milletvekili çıkartacaktır. Bunun için 82 bin oya ihtiyacımız var, ki o zaman garanti” dedi.

Dalkara, 30 Mart mahalli seçimlerinde kaybettiği belediye için de iktidarı partililerine şikâyet etti, “Korktukları için, seçimi kazanacağımı bildikleri için 123 köyümüzü aldılar elimizden, merkeze bağladılar. Bu da oy kaybına neden oldu. Ancak şunu iddia ediyorum, Pazarcık ilçemizde 20 bin oyu garanti etmeliyiz. Edeceğiz de. Ben inanıyorum, siz de inanın ve ona göre çalışın” diye konuştu.

PARTİMİZE İNANILMAZ BİR HEYECAN VE TEVECCÜH VAR!

AK Partide oy kaybının yaşandığını, bu nedenle de aday adaylarının dışarı çıkamadığını, aday adaylarının sesi çıkmadığı gibi, caddeye, çarşıya çıkacak yüzlerinin olmadığını da iddia eden Dalkara şunları söyledi; “Biz bu ilçede belediye başkanlığı da yaptık. Çalmadık, hırsızlık yapmadık. Alnımız açık bizim. Şimdi önümüzde bir genel seçim var, her kapıyı çalacağız, uzatılan her eli sıkacağız. İktidar partisi ülkeyi darmadağın etti, talana uğrattı. Bizler inançlı insanlarız, bizim Kürt, bizim Türk derdimiz, kavgamız yok. Ancak AK Parti ülkeyi böldü, huzurumuzu kaçırdı, ekmeğimizi de elimizden almaya çalışıyor. Sorarım size, içinizde borcu olmayan var mı, yok… Çünkü herkes yarınından endişeli, kaygılı. Çiftçisi, memuru, işçisi, emeklisi yarını için endişe duyuyor. Ülkeyi batırdılar çökerttiler. Mustafa kemal Atatürk’ün üretimden yana olan tesislerini bunlar satıp yediler, peşkeş çektiler yandaşlarına. O nedenle işsizlik aldı başını gidiyor. Bugün işsizlik, ülkenin en büyük sorunu haline geldi. Bunların yüzünden, bu iktidar sayesinde. Çünkü üretimden yana ne varsa elden çıkardılar, dış borç aldılar, yoldu, köprüydü, asfaltı gibi yatırımlar için parayı betona gömdüler. Parayı üretimsizleştirdiler.”

HERKES BU İKTİDARDAN KORKUYOR

Her konuşması, her cümlesi alkışlarla kesilen CHP milletvekili aday adayı Kamil Dalkara, iktidarın oluşturduğu baskı ve yıldırma operasyonları nedeniyle sivil toplum kuruluşlarının, basının, iş adamlarının korktuğunu, radikal kimselerin üzerine de vergi memurlarının gönderildiğinden bahisle, son olarak şunları söyledi: ‘insanları paralalci-maralelci diye böldüler, korku saldılar üzerlerine.

Kahramanmaraş’ın da sorunları var ki, ben bu sorunların ne olduğunu biliyorum. Halen 23 aday adayımız var, hepsi de birbirinden değerli arkadaşlarım, partilim. Ancak beni Ankara’ya gönderin,  sizin sesiniz, yüreğiniz, soluğunuz olayım. Kendime güveniyorum, size güveniyorum, 22 Mart’ta önseçim için sizden bir oy istiyorum’ diyerek sözlerine nokta koyduğunda, alandakiler yine alkış yağmuruna tuttular.

Dalkara’nın balkon konuşmasında, halkına seslenişine ayrıca, CHP Pazarcık kadın kolları başkanı Mukadder Baysal da katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol