banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BAŞKAN GÜNGÖR’E ÖDÜL
 AK Parti’nin Kızılcahamam’da gerçekleştirilen 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde en çok oy alan büyükşehir, il ilçe ve belde belediye başkanlarına ödül verdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yüzde 67.60 oy oranıyla Türkiye genelinde üçüncü Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden ödülünü alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdimleriyle Yerel Seçimlerde Büyükşehir Belediyeleri arasında üçüncülük ödülümüzü aldık. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakı teşkilatlarımıza ve başarının asıl sahibi hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol