Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

 CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MARAŞ’A GELİYOR
 Veysi Kaynak, Pazar günü partisinin Gaziantep ve Kilis Danışma Meclisi toplantılarına katılan ve gece ise Kahramanmaraş’a gelen Veysi Kaynak, Pınarbaşı Çınar Kasrı Tesisleri’ndeki istişare toplantısına iştirak etti.

Toplantıda Kaynak’ın yanı sıra, 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, Mehmet Uğur Dilipak, Mehmet İlker Çitil, İmran Kılıç, İl Başkanı Ahmet Özdemir, Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Nevzat Pakdil ve Önceki Dönem Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam, önceki dönem Milletvekilleri, İl Başkanları, İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları hazır bulundu.

MÜJDE ŞEHİRDE HEYECAN YARATTI

Pazar günü ise Trabzon Bulvarı üzerindeki Kurtuluş Bayramı törenini izleyen Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, öğleden sonra ise Ak Parti İl Danışma Meclisi’ne katılarak burada bir konuşma yaptı.

Kaynak, aynı gün akşamı Kervanhan Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, Mehmet Uğur Dilipak, Mehmet İlker Çitil, İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Genel Merkez MDK Üyesi Metin Doğan, İlçe Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları ile birlikte Alevi Dernekleri, Muhtarlar ve Kanaat Önderleri ile İstişare Toplantısı gerçekleştirdi.

Burada Anayasa değişiklik paketi ve referandum hakkında açıklamalarda bulunan Veysi Kaynak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Şubat 2017 Cuma günü Kahramanmaraş’a geleceğini de duyurdu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol