banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

CUMHUR İTTİFAKININ GÜCÜ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
 ‘CUMHUR İTTİFAKINA SAĞDIĞIZ VE CUMHUR İTTİFAKININ YANINDAYIZ’

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin, " Cumhur İttifakı; siyasi partilerin değil, milletin karar verdiği bir birlikteliktir. 24 Haziran seçimlerinde de milletimiz, Cumhur İttifakına olan desteğini sandıkta ortaya koymuştur. Bu sebeple, yeni sistemin de kalıcı hale getirilmesi için Cumhur İttifakının Meclis'te ki birlikteliği olmazsa olmazdır. Bu ittifak, ülkemizin atlattığı en büyük badire olan 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra, milletimizin hızlıca toparlanmasını sağlayan en önemli unsur olmuştur. Biz Büyük Birlik Partisi olarak, Cumhur İttifakı'na sadığız ve Cumhur İttifakının yanındayız. Bu sebeple, bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye sonuna kadar destek vereceğiz” açıklaması ile Mersin ve tüm ilçelerinde aday çıkarmayarak, Cumhur İttifakı adaylarını destekleme kararı alan BBP ve Alperen Ocakları, ülkenin içerisinde bulunduğu sürece destek olmak için beka meselesi olan bu davaya gönül vereceklerini bildirdi. Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminde ve sonrasında yaşanan olayları değerlendirdiklerinin altını çizen Alperenler,  Cumhur İttifakı adaylarının zafere ulaşması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurguladı.

Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu yaptığı değerlendirmede, “Bugün Büyük Birlik Partisi’nin muhterem ilçe yöneticileri ve Alperen Ocaklarımızın kıymetli gönül erleri, seçim ofisimize gelerek Cumhurun ve bekanın yanında bulundu. Hiçbir zaman ayrıştırıcı olmadık, bu yüzden her kesimin gönlüne girebilmeyi başardık. Siyasi düşüncesi, dünya görüşü ne olursa olsun, insanlarımızın hizmetinde bulunarak; Erdemlimizin geleceği adına önemli işler gerçekleştirdik. Bizim işimiz sevgiden yana, saygıdan yana, dayanışmadan yana, kardeşlikten yana ve Erdemli’nin geleceğinden yana” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol