Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

CUMHUR İTTİFAKI, BU ÜLKENİN SİGORTASIDIR
MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz gecesi milletin kararı ile oluşturdukları Cumhur İttifakının, memleketin geleceği için kurulmuş kutlu bir yürüyüş olduğunun altını çizerek, bu davayı bozmaya çalışanlara milletin kararı ile izin vermeyeceklerini ve bu ittifakın bayrağını 31 Mart’ta dalgalandıracaklarını altını çizdi.

 

AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, “ Artık bu ülkede; Anadolu insanına, Türkiye’ye diz çöktüremeyecekler. İki Dünya liderinin izinde olmak, bu davaya hizmet etmek, bu ülkeye hizmet götürmek ve dava aşkıyla doğru istikamette yola devam etmek milletimize yapılabilecek en büyük hizmettir. Çünkü Cumhur İttifakı, bu ülkenin sigortasıdır.” ifadelerine yer verdi.

 

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin, ‘ Cumhur İttifakı, milli geleceğin teminatı ve parlak bir tescilidir.’ beyanı ile Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer aldığını belirtmesi üzerine kurulan Cumhur İttifakının Erdemli Adayı Mükerrem Tollu, “ Liderlerimiz, nasıl akıllarını ve güçlerini birleştirdilerse, bizlerde her vatandaşımızla akıl ve gücümüzü birleştireceğiz. Sorumluluğumuz 2019’dan sonra daha büyük çünkü Türkiye Cumhuriyeti’nin iki büyük teşkilatı, emaneti bize tevdi etti. İnşallah nizamı âlem ülküsünü gerçekleştirene kadar, inşallah Kızıl Elma’ya ulaşana kadar, inşallah Dünya’daki mazlumların umudu olana kadar hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan, gece demeden gündüz demeden çalışacağız.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol