Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

 ÇİTİL SAĞLIKÇI STK’LARI ZİYARET ETTİ

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Dr. M. İlker ÇİTİL’in Seçim Ziyaretleri Hız Kesmeden Devam Ediyor!

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili  Aday Adayı Dr. Mehmet İlker Çitil, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmet İlker ÇİTİL, 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri kapsamında devam ettiği ziyaretlerinde bu kez ilimizdeki sağlıkla ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Dr. ÇİTİL, ilk olarak Kahramanmaraş Tabip Odası Başkanı Doç.Dr. Hafize ÖZTÜRK ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette, bir açıklama yapan Doç.Dr. Hafize ÖZTÜRK, “zaten sağlık teşkilatının içinden gelen, uzun yıllar sağlık alanında çeşitli konumlarda idarecilik yapmış bir hekim olarak kendisini çok iyi tanıyoruz. Kendisi ortak akıl ve istişareye açık bir idareci olmuştur. Geçtiğimiz süreçte ilimizin sağlıkla ilgili her türlü sorununu konuşarak, ortak hareket ederek çözme fırsatını yakaladık. Maraş zaten sağlıkta çok iyi bir noktadadır. Kendisinin de bu noktada çok emekleri vardır. Bu noktada kendisinin bürokrat olarak sahip olduğu bu bilgi birikimi ve tecrübelerini inşallah TBMM çatısı altında da ilimiz temsil etme ve  hizmet noktasında başarılı bir şekilde kullanmasını temenni ederim.” Şeklinde konuştu. Kendilerinin sıcak ilgisi ve ev sahipliğinden memnun olduğunu ifade eden Dr. ÇİTİL, “Hafize hanım uzun süredir tabip odası başkanı ve tıp fakültesinde de görevli bir hekim arkadaşımızdır. Sağlık Müdürlüğüm dönemimde ne zaman ihtiyaç olsa kendisi gece gündüz demeden bizlere yardımcı olmuştur. Buradan tekrar kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Biz yönetimi bir istişare kültürü olarak görüyoruz. Gerek özel, gerek kamu gerekse üniversitemiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla hep birlikte İlimizde sağlık hizmetlerini geçmişte başarılı bir şekilde yürüttük. Bu çalışmalarımızın da neticesini çok şükür, TÜİK 2013 Sağlık Hizmetlerinden Memnuniyet anketi sonuçlarıyla da görmek nasip oldu. Hepinizin malumu olduğu bu ankete göre Kahramanmaraşımız, 30 büyük şehir ve bölge iller arasında birinci sırada yer aldı. Bu başarı, istişare ve ortak akılla hareket etmenin bir sonucudur diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Tabip Odası Ziyaretinin ardından Dr. Mehmet İlker ÇİTİL, Dişhekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih YILDIRIM ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Kendisini çok sıcak bir şekilde karşılayan ve ziyaretinden son derece memnun olduğunu ifade eden Dt. YILDIRIM; “kendisinin Milletvekili aday adayı olmasından dolayı bütün meslektaşlarımızla birlikte çok mutlu olduk. Kendisi zaten tüm vatandaşlarımızla iç içe olan, herkesin sorunuyla birebir ilgilenen bir Sağlık Müdürü olmuştu. Kendisi bu şehrin havasını soluyan bu şehirde alış veriş yapan yani bizden birisidir. Kendisi ayrıca odamızı ziyaret etmek isteyen ilk milletvekili aday adayımızdır. Kendisine bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Çıktığı bu yolda, şahsım ve oda arkadaşlarımla beraber sonuna kadar kendilerini destekleyeceğimizi ifade etmek istiyorum.”şeklinde açıklamalarda bulundu. Gösterdiği ilgi alaka nedeniyle çok mutlu olduğunu belirten Dr. ÇİTİL, “şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Allah kısmet ederse Meclis çatısı altında da kendileri ile fasılalarla bir araya gelecek ve istişarelerimize devam edeceğiz.” Diye konuştu.

Ziyaretlerinin son durağında 14. Bölge Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Mustafa Hüdayioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Dr. ÇİTİL, burada da büyük bir ilgi ile karşılandı.

Kendisinin nazik ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Ecz. Hüdayioğlu, “Dr. İlker Beye, zaten sağlık sektöründen yani içimizden biri olarak çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Bizim sorunlarımızı bilen, bizim içimizden birinin milletvekili olması bizleri çok mutlu eder. Bundan sonraki aşamada kendisine başarılar diliyoruz. Oda ve şahsım adına yolu açık olsun diyorum.”şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Dr. ÇİTİL; “kamu, özel, üniversite, eczacılarımız, diş hekimlerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla hep birlikte ve beraberce istişarelerle bu şehrin sağlığına yön verdiklerini ve bu sayede sağlıkta çok önemli bir yerde olduklarına tekrar vurgu yapan Dr. ÇİTİL, Mustafa Beye ve oda arkadaşlarına nezaketleri ve sıcak ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol