banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ÇİFTÇİ; KADINLARI İKNA TURUNA ÇIKTIK

İYİ Parti Kadın Politikaları İl başkanı Ayla Çiftçi, ekip arkadaşları, başta teşkilat başkanı Filiz Türk, Gülay Bayazıt, Sema Karadöl ve Halime Gürler ile kent içinde kadın ağırlıklı siyasi çalışmalarını sürdürdüler, işyeri ziyaretleri ile de kadınların siyasetteki önemine vurgu yaptılar.

HERŞEY İYİ’YE DOĞRU GİDİYOR!

İşyeri ziyaretleri sırasında ülkenin içinde bulunduğu ekonomik, sosyal ve siyasi sıkıntıları dile getirerek, kadınları İYİ Partiye oy vermeye davet eden Başkan Ayla Çiftçi, AK Partiye oy veren kadınların bile kafalarının karışık olduğunu, muhtemel bir seçimde iktidara destek vermeyeceklerini söylediklerini belirterek, “Kadınlarımız geleceği görüyorlar, her şey İYİ’ye doğru gidiyor” dedi.

CADDELERİ, SOKAKLARI ARŞINLADILAR

Sıcak havaya rağmen azimle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kadın Politikaları İl Başkan Yardımcısı Ayla Çiftçi, kadınların kendilerini ziyaret etmelerinden duyduğu mutluluğu dile getirdi ve; “İl Başkanımız sayın Ahmet Çabukel'in talimatları doğrultusunda, esnaf ve özellikle kadın çalışanlarımızı ziyaretlerimizde, kadınlardan duyduklarımız bizi umutlandırıyor, cesaretlendiriyor ve yüreklendiriyor. Akıllarında biriktirdiklerinde yürekleriyle söylemekten çekinmiyorlar. Mutfaktaki yangından, geçim derdinden en çok onlar muzdarip. Nihayetinde evi çevirip çeviren kadınlar.” diye konuştu.

EN ÇOK PAHALILIK, İŞSİZLİK VE PİYASADAKİ DURGUNLUK

“Karşılaştığımız en önemli sorun, pahalılık, mutfaklardaki yangın, geçim sıkıntısı. Ne zaman ki bir dokunduysak, bin ah işitiyoruz!” diyen Ayla Çiftçi ve ekip arkadaşları, caddeleri, sokakları arşınlamaktan, insanlara kendilerini, partilerini anlatmaktan yorulmayacaklarını dile getirdiler.

AKARYAKIT, ELEKTRİK, DOGALGAZ ZAMLARI DÜŞÜNDÜRÜYOR

Çiftçi, “Karşılaştığımız, yüreklerine ve duygularına dokunduğumuz kadınlar, en çok da eşlerinin, çocuklarının işsizlik ile boğuştuğuna vurgu yaptılar. Ne yazık ki bu iktidar döneminde pahalılık, işsizlik, yüksek enflasyon tavan yaptı. Kiminle karşılaşsak, yükselen akaryakıt fiyatlarından, artan dövizlerden dert yanıyorlar. Sınır ve zaman tanımayan elektrik, doğalgaz zamları bizleri daha tasarruflu yaşama doğru sürüklerken, kadınlarımıza bunu izah etmekte güçlük çekiyoruz. Mutfaktaki yangını en yakın, en çok hisseden kadınlar. Gördük ki gerçekten millet bizi çağırıyor!” ifadesini kullandı.

Çiftçi son olarak, yılmadan, usanmadan ekip arkadaşları ile kadınları-erkekleri ikna edebilme uğruna, şehir karış karış gezeceklerini sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol