banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ÇİÇEK EKİNÖZÜ SEÇİME VE İKTİDARA HAZIR

 MHP  Ekinözü İlçe Başkanı Tahsin Çiçek Başkanlığında gerçekleşen Toplantıya Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

7 Haziran seçimleri öncesi Milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından çalışmalarına devam eden MHP Ekinözü İlçe Teşkilatı gerçekleştirdiği toplantıda MHP’yi Ekinözü'nde ve Kahramanmaraş'ta  iktidara taşımak için ne gerekiyorsa yapılacağı ifade edildi.


MHP  Ekinözü İlçe Başkanı Tahsin Çiçek toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede “Açıklanan Adaylarımız;  Afşinlidir, Kahramanmaraşlıdır, Elbistanlıdır, Ekinözülüdür, Göksunludur, Türkoğluludur, Pazarcıklıdır, Nurhaklıdır, Dulkadiroğluludur, Onikişubatlıdır.   Kısacası Kahramanmaraşlılardır, Türkiye’lidir. Bizler dar bölge milliyetçiliği değil Türkiye ve Türk Milliyetçiliği yapan bir davanın mensuplarıyız. Bu duygularla tüm adaylarımızla omuz omuza mücadele ederek  Kahramanmaraş'ımızı  TBMM’de Ülkücü, Ahlaklı ve dürüst insanlarla temsil edilmesini sağlayacağız.  Ekinözü İlçe teşkilatımız birlik ve beraberlik içerisinde daha da kenetlenerek MHP teşkilatımızı  Kahramanmaraş'ta  birinci sıraya taşıyarak iktidar yolunda emin adımlarla ilerleyeceğimize inancımız tamdır.  Çalışmalarımıza kaldığımız yerden daha hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Adaylarımıza çıktıkları bu hizmet yolunun hayırlar getirmesini temenni eder 8 adayımıza da sonsuz başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

MHP Ekinözü İlçe Başkanı Son Olarak Milliyetçi Hareket Partisi Ekinözü İlçe Teşkilatı Seçim Bürosunu Tutmuş Ön Hazırlık Çalışmalarını Başlatmıştır Halkımızın Talep ve Önerileri Dikkate Alınarak Vatandaşlarla İstişare İçinde Olan Ekinözü Teşkilatı Seçim Atmosferine İktidar Yürüyüşü Azmi İle Halkla EL ELE Çalışmaktadır. BİZİMLE YÜRÜ Ekinözü ,BİZİMLE YÜRÜ Kahramanmaraş ,BİZİMLE YÜRÜ Türkiye“ diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol