banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

CHP’DE ADAY ADAYLIK GÜNÜ
 Şengül, 7 Haziran sonrası CHP’nin iktidar, Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’nun da başbakan olacağını belirtti.

CHP’de, hafta sonu itibariyle aday adaylığını açıklayan ilk isim Afşin’li Av. Mustafa Gedik oldu.  Gedik, 1977 Afşin doğumlu olduğunu, milletvekilliği ve hizmet anlamında elini taşın altına koyduğunu kaydederek, gençlerin önünü açmak, onlara fırsat tanımak, seçilse de, seçilmese de ilk sıra milletvekili adayı gibi çalışacağına dair söz verdi.

DR. MEHMET MURATDAĞ

Aynı gün, aynı saatlerde aday adaylığını açıklayan diğer isim Pazarcık’lı, Dr. Mehmet Muratdağ idi.

Eşi  Aynur hanım ve kızı ile geldiği aday adaylığı açıklamasında, önce dünya kadınlar gününü kutladı, kadınları başımızın tacı olarak yorumladı, sonra da özgür bir Türkiye  için aday adayı olduğunu kaydetti.

Muratdağ, hakları gasp edilen Pazarcık için aday adayı olduğunu yinelerken, “Son yasa ile büyükşehir olduk. Olduk da ne oldu, başımız göğe mi erdi?” şeklinde konmuştu.

VE MURAT KAPAN’IN BEKLENEN AÇIKLAMASI

Herkesin merak ettiği aday adayı Murat Kapan idi. Dersine çalışmış öğrenci gibi hazırlıklı gelen, duruşu ve hitabeti ile göz dolduran Murat Kapan, önce özgeçmişinden söz etti.

İl Başkanı Esat Şengül ile okul arkadaşı da olduğunun altını çizen Murat Kapan, 2011 genel seçimlerinde aday olduğunu, ancak kısmet olmadığını duyurduktan sonra, genel sorunlara değindi, iktidarın artık sonunun geldiğini yineledi,  milletvekili seçildiğinde yerel sorunlarında çözümü noktasında elinden geleni yapacağına dair söz verdi.Tapan’ın açıklamaları salondakilerin alkışı ile karşılık buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol