Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

           CHP ONİKİŞUBAT İLÇE TEŞKİLATINDAN İMZA
 

Dün ve bugün Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Teşkilatı ve CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, Cumhurbaşkanı adayı olan ve 100 bin imzanın  bulunması gereken adaylardan Meral Akşener, Temel karamollaoğlu ve Doğu Perinçek  için Seçim Kurulu'na giderek imza verdiler.

İmza verdikten sonra Seçim Kurulu binası önünde açıklama yapan CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş şunları söyledi;

“Değerli arkadaşlar değerli basın mensupları bugün geçmişten bugüne kadar demokrasiye olan bağlılık ve inancımız  gereği olarak ve tabii ki genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce'nin talimatları gereği bugün  seçim Kuruluna gelerek aday olmak isteyen ve bu yarışta olması gerektiğine inandığımız Sayın Meral Akşener,  Sayın Temel Karamollaoğlu ve Sayın Doğu Perinçek için İmza verdik.

Bizler hiçbirimiz  fetö'cü olmadık, herhangi bir illegal örgüt bize ulaşmadı,  ama bugün buraya geldik İmza verdik. Kendini Sherlock Holmes sanan ve elinde mercekle fetö'cü arayanlar, öncelikle kendi yakınlarına bir  baksınlar,  insanların siyasal tercihlerinden dolayı karalamak, onları yaftalamak hiçbir siyasal düşünceyle ve  hiçbir insani davranışla açıklanamaz.

Bizler Tek Adam rejimine karşı olan ve bir kişinin hem Cumhurbaşkanı hem bir siyasi Parti Genel Başkanı olmasını asla kabul etmeyen, demokrasiden ve demokratik parlamenter sistemden yana düşünceye sahip insanlar olarak, demokratik yarışa katılmak isteyen adayların önünü kesmek, bu adaylara zorluk çıkarmak ve bu adayları seçime sokmamak  için her türlü hileye başvuranların karşısında demokrasi mücadelesi vermeye devam edeceğiz.

 Devletin bütün imkanlarını kullanarak, devletin arabasını, uçağını, memurunu, polisini, parasını, valisini, kaymakamını, kendi siyasi çalışması için kullanarak başta devlet televizyonu olmak üzere tüm özel televizyonları kendi propagandası için kullananlar adaletten hukuktan demokrasiden bahsedemez.  Bu seçim adaletsiz bir seçim, Bu seçim Hukuksuz bir seçim.

Ama biz her türlü adaletsizlik ve hukuksuzluk karşında Sonuna kadar mücadele edeceğiz .

Biz siyasi çalışmalarımız sırasında, farklı siyasi partiden arkadaşlarla da daha önce olduğu gibi yine bir araya geleceğiz,  aynı şeyleri düşünmek zorunda değiliz, farklı düşünüyoruz diye de şiddetten yana olmamalıyız. bu farklılıklarımız  şiddete dönüşmesin diye her türlü diyalog kanallarını açık bırakacağız. Gerek MHP'li gerek AKP ile birçok dostumuzla zaman zaman oturup,  ülke sorunlarının  memleketimize yaşattığı  sıkıntıları konuşuyoruz, biz tüm sorunlarımızı konuşarak halledileceğini düşünüyoruz, bizi bu konuda haklı gören tüm seçmenlerden destek bekliyoruz…

 

 25 Haziran sabahı İnşallah daha güzel bir Türkiye için Millet ittifakına ve Muharrem İnce'ye destek istiyoruz…

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol