Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

CHP İKTİDARA YÜRÜYOR
 Parti binasındaki aday adaylık açıklamasında konuşan CHP İl başkanı Esat Şengül, “Gökkubbe şahit olsun ki CHP iktidara yürüyor. Halkın iktidarını hep birlikte kuracağız. Halka, halkın iktidarını nasıl kuracağımızı anlatacağız” dedi ve en az iki milletvekilini meclise göndermek için söz verdiklerini kaydetti.

Aday adayı, Pazarcık ilçe belediye eski başkanı Kamil Dalkara ise,  hayali kalabalık bir taraftarı önünde, heyecanlı konuşması ile dikkat çekerken, “Sizlerin bana gösterdiği teveccüh ile 5 yıl büyük bir onurla, çok büyük bir haz d uyarak arzuyla yorulmadan, bıkmadan Pazarcık belediye başkanlığı yaptım. Dostlar, yine bildiğiniz gibi, geçen dönem yerel seçimlerde yeniden Pazarcık belediye başkanlığına aday olmuştum. Yerel seçimlerde yaşadığımız zorlu seçim mücadelesinden sonra uğradığımı düşündüğüm büyük haksızlıktan sonra ne yazık ki seçimi kaybettik. Seçimlerden sonra, halktan sade bir vatandaş Kamil Dalkara olarak yeniden eski ticari işlerimle uğraşmaya başladım. Benim amacım yeniden döndüğüm işlerimde hayat mücadelemi ailem, sevdiklerim ve yanımda çalışan çalışma arkadaşlarımla sürdürmekti” dedi.

HALKTAN, SİZLERDEN BİRİYİM!

CHP milletvekili aday adayı Kamil Dalkara, konuşmasının devamında; “Bu kararı almak benim için kolay olmadı. Fakat bu konuyla ilgili bize görev yükleyen sevgili dostlarımız halkımızın bizlerden beklediği daha büyük görev ve sorumluluklarımızın olduğunu, bu yolda yeniden mücadeleye başlamamız gerektiği konusunda beni ikna ettiler. Şu an ülkede bunca yoksulluk, yolsuzluk, işsizlik, açlık kol gezerken, halkın ötekileştirilir, gencecik fidanlarımız toprağa verilirken, sen köşende huzurla oturamazsın, ailen, sevdiklerin nasıl güvencede olurlar, sen nasıl huzurlu olabilirsin dedi dostlarım.” İfadesini kullandı.

KİMLİKLERİMİZDEN DOLAYI ÖTEKİLEŞETİRİLİYOR İSEK…

Dalkara sözlerini şu cümlelerle sürdürdü; “Ben köşemde elim kolum bağlı hiçbiri şey yapmaksızın, Pazarcık’ta, Maraş’ta ve tüm Türkiye’de açlık, işsizlik, yoksulluk, sefalet, inanılmaza boyutlara ulaşmış iken, analar mutfaklarında tenceremizde ne kaynatalım derdindeyken, babalar ayın sonunu n asıl getiririm kabusu yaşarken, evlatlarımız bitirdikleri okullara rağmen büyük bir gelecek korkusu taşırken, enflasyon düştü lafına karşılık bir ay önce aldıklarımızı bir aya sonra alamazken, dedim ki, ‘Kamil, dostların, arkadaşların çok haklılar. Bu gün mücadeleyi Pazarcık’tan, Maraş’tan, tüm Türkiye için başlatma günüdür’ Kamil Dalkara sırça köşkünde, ülkesinde olana bitene üç maymunu oynayamaz. Pazarcık ve Maraş’ta yaşlı analar, babalar, evlatlar yapılan yolsuzluk nedeniyle giderek  yoksullaşıyorsa,  gençlerimiz hiçbir resmi kurumda çalışamıyor, işsizlik ve gelecek kaygısı ile gençlerimiz yurtdışına göç ediyorlarsa, kimliklerimizden dolayı ötekileştiriliyorsak, haklı iken bazılarına taraf olmadığımız için haksız duruma düşüyorsak, ülkesi için benimle aynı duyguları paylaşan,  halkı için aynı kaygıları taşıyan, tüm zorlukları omuz omuza sırtlamaya hazır olan arkadaşlarıma ve bana bu zorlu yarışta Pazarcık’tan ve Maraş’tan ve dahi tüm ülkemden davamıza yolumuza sahip çıkmalarını bekliyorum” diye konuştu.

Dalkara seçimi kaybetse dahi, birinci sıraya getirilmese dahi, birinci sıraya milletvekili adayı gibi çalışacağını da garanti vererek, diğer tüm aday adayı arkadaşlarına başarılar diledi, sonra da basın mensuplarının gündeme ilişkin çeşitli sorularını cevaplandırdı.

Dalkara’nın heyecan dolu konuşması ayakta alkışlandı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol