Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

ÇET TEPESİNDEN, BİR SES YÜKSELDİ
 34 yıllık tecrübesini ilçenin beklentileri ile ortak noktada buluşturan ve vatandaşa kapısını her zaman açık tutarak gönülleri fetheden Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu davette şu ifadelere yer verdi, “ Belediyecilik gönül işidir. Biz insanlarımızı seviyor ve yaptığımız her işi ibadet aşkıyla yapıyoruz. Bu gönül birlikteliğinin, bu akıl birlikteliğinin ülkemize ne kadar katkısı varsa, Erdemlimize daha çok katkısının olacağı muhakkaktır. İnşallah ilçemizin tarihine 31 Mart’ta altın harflerle yazacağımız bir süreci, başlatmış olacağız. Sorumluluğumuz düne göre çok daha büyük çünkü hem AK Partiye gönül vermiş dostlarımızın hem MHP gönül vermiş dostlarımızın sorumluluğu omuzlarımızda. Bizim yegâne amacımız, bu kette yaşayan insanlarımızın geleceğine ve mutluluğuna yatırım yapmak.”

MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin yaptığı açıklamada Cumhur İttifakına vurgu yaparak, “15 Temmuz darbe kalkışması gecesinden sonra Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bir güç birliği oluşturdu. Bu birliktelik bu ülkenin geleceğidir. İlk sınavını 24 Haziran seçimlerinde veren Cumhur İttifakı, Allah’ın izniyle 31 Mart’ta bayrağını tüm belediyelere dikecektir. Cumhur İttifakı, sizlerin desteğiyle güçlenerek devam edecektir.” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, “Makamlar mevkiler geçicidir. Bizdeki sevda makam mevki sevdası değildir, vatan sevdasıdır. Önemli olan bu memleketin bekası, Cumhur İttifakıdır. Bu yolda Mükerrem Tollu’ya öyle bir destek verelim ki bu destek dillere destan olsun. Bu duygu ve düşüncelerle, 31 Mart’ta sandıklara gidip memleketimize sahip çıkarak birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bir kez daha perçinleyeceğiz “ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol