Öne Çıkanlar KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. İLGİNÇ İDDİA dizi

Bu haber kez okundu.

ÇAMLI’DA TOLLU’YA SEVGİ SELİ

Çamlı Mahalle sakinleri, iki dönemdir ilçenin başkanlığını yapan ve bu dönem de MHP ile AK Partiden ortak aday gösterilen Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu’yu, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin’i, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu’yu ve teşkilatlarını ağırladı. MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin açıklamasında, “15 Temmuz darbe kalkışması gecesinden sonra Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bir güç birliği oluşturdu. Bu birliktelik, ülkenin geleceği olan Cumhur İttifakıdır. Allah’ın izniyle, sizlerin de desteğiyle 31 Mart’ta Mersin’de Hamit Tuna Başkanımızı, Erdemli’de Mükerrem Tollu Başkanımızı zirveye taşıyacağız.” ifadelerinin altını çizerken AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu yaptığı açıklamada, “Biz asil bir milletiz; tankın önüne de yatarız, uçağa da kafa tutarız. Bayrak olmasa, ezan olmasa, bu ülkede Mükerrem Tollu başkan olmuş, Mehmet Topçu ilçe başkanı olmuş ne yazar. Siz desteğinizi verin, bizler memleketimize olan ahde vefa borcumuzu, hizmet borcumuzu inşallah ödeyeceğiz. Şimdiye kadar size, mührünüzü ampülün ortasına basın dedim bugün de ülkemizin birliği için mührünüzü üç hilalin böğrüne basın diyorum” ifadelerine yer verdi.

10 yıl önce köyde bir tek asfalt ve parke çalışmasının olmadığını belirten mahallelinin, yaptığı çalışmalar ile teveccühünü kazanan Belediye Başkan Adayı Tollu ziyaret esnasında şu açıklamalarda bulundu, “ 10 yıl boyunca bu kentin birincil ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Bu ihtiyaçların, yüzde 80 yüzde 90 oranında tamamlanmasıyla, sıra memlekete kalıcı hizmetler yapmaya geldi. İşte bu hizmetleri Cumhur İttifakı kapsamında; Merkezi İdare, Büyükşehir’de Hamit Tuna Başkanımız ve Belediyemizin imkânlarıyla daha güçlü bir şekilde gerçekleştireceğiz. Bugün, bizleri bağrına basan siz Çamlı sakinlerimize teşekkür ediyoruz. Bizler var olduğumuz sürece, hizmetinizde olacağız.”

            

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol