banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ÇAKIROĞLU; İT ÜRÜMEYLE KERVAN YÜRÜMEZ
  

Türkiye ile Rusya arasında son günlerde gerilim yaşanırken, dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Rusya Başsavcısı Yuriy Çayka'ya bir mektup yazan Andrey Klişas, Ülkü Ocakları'yla ilgili olarak ‘Bozkurtlar örgütü' ifadesini kullandı.

 

 Rusya Federasyon Konseyi Anayasa Hukuku Komitesi Başkanı Andrey Klişas mektubunda şu ifadeler yer aldı: "Bozkurtlar örgütünün terör örgütü ilan edilmesini ve Rusya'daki faaliyetlerinin yasaklanmasını talep ettiğini" belirtti.

 

 Klişas'ın bu açıklamasına Kahramanmaraş Ülkü ocakları eski Başkanı ve MHP'nin Onikişubat meclis üyesi Murat çakıroğlu büyük tepki göstererek yazılı bir açıklama yaptı.

 

KÖPEKLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMEZ!

 

Çakıroğlu yaptığı yazılı açıklamada; Rusya'nın Anayasa Hukuk Komitesi Başkanı olan Klişas'mıdır Klişemidir isimli zat, haddini bilmez boyundan büyük laflar etmiştir.

 

Klişas'a diyorum ki; "İt ürümeyle kervan yürümez" Rus Andrey Klişas ve onu sahaya sürenler şunu çok iyi bilmelidir ki, her zaman ve her zeminde 'güçlünün değil haklının, zalimin değil mazlumun' yanında yer almayı kendisine şiar edinmiş ülkücüler, bu özelliklerinden asla taviz vermeyecek ve zalime karşı durmaya devam edecektir" dedi

 

Rus Andrey herhalde şu Rumen ata sözünü de çok iyi bilir; "Köpekler istedi diye atlar ölmez"   

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol