Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

 ÇAĞRAŞ, TEPKİLER SANDIĞA YANSIYACAK!

Seçim bürosunda kadınlı erkekli partilileri ile bir araya gelen, coşku seline kapılan ve alkışlara boğulan CHP Milletvekili aday adayı Av.  Eylem Çağraş, Kahramanmaraş’ın büyükşehir olmasına rağmen, büyük bir köyden farksız olduğunu dile getirdi, aday adaylığını bir başlangıç olarak değerlendirip, birinci sırada olsa da, olmasa da, ilk sıra milletvekili adayı gibi çalışacağını, partisinin emrinde olduğunu ifade etti.

Kadınların her platformda,  özellikle iş hayatı ve siyasette olmalarının kendileri içinde bir şans, bir fırsat olduğuna değinen Çağraş, herkesi Türkiye’nin birleştirici gücü CHP çatısı altında beraber olmaya davet etti, “Halk bu iktidardan memnun değil. Ama insanlar sindirilmiş, korkutulmuş. Ama bir tepki var, fakat kimse sesini çıkartamıyor. Bu suskunluk hayra alamet değil. Bu suskunluk genel seçimlerde sandığa yansıyacaktır” dedi.

Çağraş, temiz siyaset, daha çok hizmet sloganı ile çıktığı yolculukta, gördüğü ilgiden memnun olduğunu, ön seçimde hak ettiği yere geleceğini sözlerine ekledi.

CHP Milletvekili aday adayı Eylem Çağraş’ın konuşması, seçim bürosunda alkış yağmuruna tutuldu.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol