banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ÇABUKEL; “HERKESİ BEKLİYORUZ!”

Bu yıl içerisinde muhtemel bir erken-baskın seçimin bile gündeme geldiği, konuşulduğu gününüzde, İl Başkanı Ahmet Çabukel ve İl sekreteri Kadir İlhan ile sohbet ederken, gündem gereği il ve ilçe kongreleri takvimini, muhtemel başkan adaylarını konuştuk.

Temkinli bir dil kullanan Başkan Çabukel, karşısına adayın çıkabileceğini söylerken,  henüz adayım diyen kimsenin bulunmadığını da kaydetti. Biz yerel ve ulusal siyaset, iç ve dış politika, dünya ve özellikle Çin’i tehdit eden salgın hastalık Çin Korona virüsünü konuşurken, mesele işe, işsizliğe ve torpile geldiğinde, ”Türkiye’de torpiller savaşı var!” dedi ve ekledi; “En basit bir iş için dahi milletvekilleri devreye giriyor. Yerel siyasette ise yerelde Mahir Ünal’ın dışında kimsenin sözü geçmiyor ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör de herkesle uyum sorunu yaşıyor!” dedi.

İL VE METROPOL İLÇE BAŞKAN ADAYLARI

İl Başkanı Çabukel, kongre sürecine ilişkin sorumuza ise şu cevabı verdi; “Mart ayı sonlarına doğru ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız. Takiben de il kongresi takvimi belirlenecek. Halen Dulkadiroğlu İlçe Başkanımız Uğur Onur, muhtemelen yoğun işleri (işyerini Ankara’ya taşıdığı için) aday olmayacak. Yerine muhtemelen 2-3 aday çıkabilir. Öyle duyumlar alıyorum. Tabi seçimler demokratik ortamlarda, şölen havasında geçmeli. Bir ilçe kongresine 2-3adayın çıkması, demokrasinin zenginliğini ve güzelliğini gösterir.

Onikişubat ilçe Başkanımız Av. Doğan Murat Kılıç’ın yeniden aday olacağını düşünüyorum. Onikişubat ilçesine de 2-3 adayın ismi geçiyor. Artık kime nasipse, kime kısmetse ona ve partimize hayırlı olsun”

AKŞENER, İLÇE ZİYARETLERİNDE OLACAK

Genel Başkanları Akşener’in Türkiye’yi karış karış gezdiğine dikkat çeken Başkan Çabukel, program çerçevesinde ya bu ayın sonlarına doğru ya da Mart ayı içerisinde Kahramanmaraş’a geleceğini, 5-6 ilçeyi ziyaret edeceğini söyledi.

Kendisine, “Partililerinizin ve vatandaşların beklendiği oranda muhalefet yapabiliyor musunuz?” Sorumuza ise; “Biz AK Parti gibi apartman dairesinde siyaset yapmıyoruz. Muhalefeti ise de gücümüzün yettiği kadar yapmaya çalışıyoruz. Ama bir yere kadar. İktidarda değiliz, yaptırım gücümüz yok.  Biz de isteriz, lakin sınırlı gücümüzü tasarruflu kullanmak zorundayız” diye cevap verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol