Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR İÇİN İŞBİLİR DE BAŞVURU YAPTI
 9 Ekim Çarşamba günü, AK Parti binasında başvuru evraklarını teslim eden Büyükşehir belediye başkanlığı aday adayı Muzaffer Taşçı (İşbilir) aday adaylarının çoğalmasının en büyük dileği olduğuna vurgu yaptı, tüm aday adaylarına başarılar diledi.

Taşçı yaptığı konuşmada;  “Türkiye gelişiyor, Kahramanmaraş gelişiyor. Bu gelişime ayak uydurmak isteyen bir kentte yaşıyoruz. Bu gelişmede katkısı olanlara teşekkür ediyoruz. Kahramanmaraş Türkiye’nin bir incisi, yıldızı parlayan bir şehir. Bunu AK Partiye borçluyuz. Bu ülke, bu şehir ihtilaller gördü, yaşadık bunları. İnşallah bir d aha o günleri görmeyiz.  Kriz dönemleri de yaşadık, kaldı ki bizler de o dönemin mağdurları arasında yer aldık, etkilendik yani.” dedi.

Kahramanmaraş’ın son senelerde tekstil ve krom çelik sektöründe hayli mesafe kat ettiğine de vurgu yapan Taşçı, şehrin büyümesine orantılı olarak bazı eksikliklerin de olduğunu dile getirdi, bu cennet kadar güzel şehri beklenen ve istenen noktaya getirmek için yola çıktığının altını çizidi, sonra da; “İşyerlerine ve evlere 80 bin broşür dağıttık. Bir yıl önce çıktığımız yolculukta dilerim bu başvuru şehrimiz için hayırlı olur. Bizim geçmişte tecrübelerimiz var. okullar bitirdik, en önemlisi hayat üniversitesinden mezun olduk. İstiyoruz ki tecrübelerimizi yerel hizmet olarak halkımıza aktaralım” diye konuştu, sonra da bazı projelerinden örnekler verdi.

 

KENTSEL DÖNÜŞÜME ÖNEM VERİYORUZ!

 

Aday adaylık başvuru dilekçesini verirken, toplantıya ekibi ile birlikte gelen konuşması sırasında ekip çalışmasının önemine değinen ve her başarının bir ekip işi olduğunu söyleyen Taşçı, 1978 yılında yaşanan Maraş olaylarının bir daha yaşanmaması için dua ettiklerini de belirttikten sonra, “Bu şehrin acil sorunları var, çözülmesi gereken. Kentsel dönüşüm bunların başında yer alıyor.  Sonra OSB ve bölgesel havaalanı. Broşürümüzde bunların hepsi yer alıyor. Daha iyisini, daha güzelini yapmak adına yola çıktık, inşallah bizim için, şehrimiz için hayırlı olur” temennisinde bulundu.

 

ERKOÇ; “BAŞVURUYU KABUL ETTİK”

 

Taşçı’nın açıklaması ardından söz alan AK Parti il başkanı Fatih Erkoç, cesaretinden ötürü Muzaffer Taşçı’yı tebrik etti, başarılar diledi, “Başvurusunu aldık, kabul ettik. dilerim hakkında hayırlısı olur. Her ne kadar kendisi değindi ise, ben de birkaç kelime söylemek istiyorum, Kahramanmaraş hizmet alan bir şehir. Yollarımız yapılıyor, köprülü kavşaklar,  duble yollar birbirine bağlanıyor. Mevcut OSB’nin yeri yanlış olsa da artık sanayi o bölgede yerleşti, zamanında Kayseri,  Gaziantep ve Adana yolu üzerine fabrikalar yapıldı, şimdi onların ıslah sanayi bölgeleri oluşturuluyor. Kentsel dönüşüm için de düğüye basıldı, TOKİ üzerine düşeni yapacak. Aday adaylık başvurusu devam ederken, Büyükşehir statüsüne kavuştuktan sonra temayül yoklaması ve kamuoyu araştırmaları sonrası sayın Başbakan adayı belirleyecek, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Daha sonra Erkoç, Taşçı’nın başvuru dilekçesini kabul etti.




 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol