banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 BU BAŞARI TESADÜF DEGİL

Her seçimde partisini zirveye taşıyan Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, 1 Kasım seçimlerinde de 81.94 oy oranıyla yeni bir rekora imza attı. Başkan Debgici, elde edilen bu önemli başarının sırrının teşkilat yapısı olduğunu belirterek, "Kuruluşumuzdan bu yana her seçimde en yüksek oy oranıyla Dulkadiroğlu ilçesi olarak Kahramanmaraş'ta her zaman birinci olduk.  Türkiye geneli metropol ilçelerde de daima ilk üçte yer alıyoruz. Bu seçimde Dulkadiroğlu ilçemiz yüzde 81.94 oy oranı ile ikinci oldu. Bu başarı güçlü teşkilat yapımızın her türlü fedakarlığı göstererek gece gündüz çalışmasından kaynaklanıyor."
Başkan Debgici, konuyla ilgili konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Kahramanmaraş Ak partiye verdiği destekle her zaman üst sıralarda yer aldı ve almaya da devam edecektir. Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatımız, Kahramanmaraş'ta farklı bir yere sahip. Bu başarımızda teşkilat başkanı ve mensupları, belediye başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, mahalle temsilcilerimiz ve en önemlisi sandıkta özveriyle görev yapan tüm kardeşlerimiz büyük bir pay sahibi. Dört seçimdir üst düzey bir çalışma sergiliyoruz."
BU BAYRAĞI DAHA YÜKSEĞE TAŞIYACAĞIZ
Elde edilen başarıyı bayrak yarışına benzeten Debgici, kendisinden sonra gelecek teşkilat mensuplarının bu başarıyı daha da yükseğe taşıyacağını ifade ederek şunları anlattı: "Ben 2003 yılından bu yana Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum ayrıca iki senedir de İlçe Başkanlığı görevini yapıyorum. Tabi ki bu sadece benim başarım değil 2003 yılından bu yana beraber yola çıktığımız arkadaşlarımız, siyaseti beraber götürdüğümüz dostlarımız, Kurucu İl ve İlçe başkanlarımız var. Onlarla birlikte bir ekip çalışması içerisinde bu başarıyı elde ettik. Herkes kendi görev ve sorumluluk alanında üst düzey bir performans sergilemek durumundadır. Mutlaka bizden sonra birileri gelecek ve ilçe başkanı olacaktır. Gelenlerde halkımıza hizmet etme konusunda  en az bizim kadar gayret edeceklerdir."

İLK GÜNKÜ AŞKLA YOLA ÇIKTIK
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kahramanmaraş'ta da 1 Kasım seçimlerinde Ak Parti'ye büyük bir ilgi olduğunu aktaran Debgici, "Önceki seçimlere göre bu seçimin bir farkı vardı; ayağı kırık olan hastalar, sedyede gelen hastalar, ben oy vermek istiyorum deyip hastaneden ambulansla gelen hastalar vardı. Ak Parti'yi böyle bir oy oranı ile birinci yapan Kahramanmaraş'ta, Dulkadiroğlu'nda, başka il ve ilçelerde on binlerce vatandaşımız var, ben onlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Biz Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe teşkilatı olarak şehrimizin ilerlemesine katkıda bulunduysak ne mutlu bize.  Ak Parti Teşkilatı olarak sandıkların başına 30 dakika önceden giderek çalışmaları kontrol ettik. Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesini kazandığı o ruhla insanlarımız 13 yıldır çalışmaya devam ediyor" şeklinde konuştu.
 AK PARTİNİN TEK FARKI İSTİŞARE ETMESİDİR
Ak Parti teşkilatları olarak her konuyu istişare ettiklerini aktaran Debgici, "Şuan ki Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'un  İlçe Başkanı olduğu dönem bizi yanına aldı. Böylece beraber çalışmaya başladık. Birlikte çok başarılı seçim süreçleri yaşadık. Merkez İlçelerde çok yüksek oy oranlarına ulaştık.  Sonrasında şimdiki Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Necati Okay'ın İlçe Başkanı olmasıyla birlikte yeni bir şevk ve ivmeyle daha güzel neticeler aldık ve almaya da devam edeceğiz. Siyasetçi seçmene yürekten ve gönülden yaklaştığı zaman seçmende sandık başında gerekeni yapıyor. Fatih Mehmet Erkoç  gerek ilçe başkanıyken gerek  il başkanıyken hiç bir zaman kapısını kapatmadı.  Necati Okay'da aynı şekilde kapısını kapatmadı. Bizimde kapımızın her daim açık olduğunu belirtmek isterim. Vatandaşlarımız bizden hizmet, güler yüz, saygı, dinleme ve samimiyet istiyor ve bu 13 yıldır Kahramanmaraş'ta var. Ak Partinin tek farkı istişare etmesidir" dedi.
AK PARTİ'NİN BAŞARISINDA BELEDİYELERİMİZİN KATKISI BÜYÜK
Debgici son olarak, teşkilat içerisinde özellikle belediyelerin hizmetlerinin oy oranlarında etkili olduğunu kaydederek şunları söyledi : "Kurucu Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, her zaman Ak Partiyi bir noktaya getirenin belediye hizmetlerimizin olduğunu dile getirdi. Kırsal mahallelerimizde ve merkezde ki mahallelerimizde yaşamını sürdüren Kahramanmaraşlı vatandaşlarımız hem Büyükşehir Belediyesi'nden hem de İlçe Belediyelerimizin katkısıyla daha iyi hizmetler alıyorlar. Son olarak Ak Parti'yi desteklediği için başta Dulkadiroğlu İlçemizde yaşayan hemşerilerimiz olmak üzere tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerime teşekkürlerimi iletmek istiyorum."

DULKADİROĞLU KATILIMDA DA REKOR KIRDI
Debgci, ilçenin katılım oranlarının da çok yüksek olduğunu kaydederek şunları aktardı: "İlçemizde seçime katılım oranı yüzde 90.54 oranında olmuştur. 7 Haziran seçimlerinin ardından bölgemizde yoğun bir çalışma yaptık. Siyasi istikrarsızlık istemeyen halkımız, partimizin yeniden tek başına iktidara gelmesi için bizzat çalıştı. Bu çalışmaların sonucunda ilçemizde yüzde 81.95 oy oranıyla seçimi tamamladık."
BİR BÜYÜK BAŞARIMIZ DA DİĞER PARTİLERİN OY ORANLARININ İLÇEMİZDE YÜZDE ONUN ALTINDA OLMASI
Her seçimde Ak Parti'ye büyük destek veren Dulkadiroğlu ilçesinin 1 Kasım seçimlerinde anlamlı bir rekora daha imza attığını kaydeden Başkan Debgici, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Teşkilat olarak ortaya koyduğumuz bu başarı farklı anlamlarda bizleri gururlandıran hadiselere de yol açtı. Katılım oranının yüzde 90.54 olduğu ilçemizde, yüzde 81.95 oy oranı aldık. Bu rakamlara göre ilçemizde muhalefet partilerinin tamamı yüzde 10'un altında kaldı. Bu noktada da ayrı bir başarı yakaladığımızın altını çizmek istiyorum."

Anahtar Kelimeler:
BU BAŞARI TESADÜF DEGİL

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol