banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

BİZDE YETİM HAKKI YİYEN OLMAZ!
  

Özgür Haber Gazetesi sahibesi Neşe Yıldızhan ve Kimlik Gazetesi Sahibi Mehmet Fiskeci ile bir araya gelen MHP İl Başkanı Süleyman Öner, MHP Kadrolarının Türkiye’nin geleceği için bir teminat olduğunu söyledi.

Öner; 1 Kasım seçimlerinde partisinin oy kaybetme sebeplerinin araştırılacağını ifade ederek: “Sadece Kahramanmaraş genelinde değil, Türkiye genelinde bir oy kaybımız söz konusu. Bunun sebepleri araştırılarak, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sandıktan çıkan sonuca saygılıyız. Seçimin sonucunda, Milliyetçi Hareket Partisi Meclis’te yer almış ve partimiz, bu demokratik görevi layıkıyla yapacak ve aziz milletimizin kendisinden beklediği yapıcı ve etkili muhalefeti gerçekleştirecektir” dedi.

Yerel medyada çıkan “Hem milliyetçiyim de, hem yetim hakkı ye!” konulu yazılarla ilgili de gerekli araştırmayı yaptığını ifade eden Öner, konuya açıklık getirildiğini, sadece bilgi eksikliğinden kaynaklandığını, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını söyledi ve “Milliyetçi yetim hakkı yemez. Bizim içimizde de yetim hakkı yiyen yoktur” diyerek son noktayı yoktu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol