Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

 Beşen Ak Parti Tanıtım Medya Başkanı

AK Parti Kahramanmaraş İl Yönetim Kurulu üyesi olarak Yürütme Kurulu’nda da yer alan kentin ve AK Parti’nin sevilen simalarından Mehmet Beşen, İl Tanıtım Medya Başkanı olarak İl Başkan Yardımcılığına getirildi.

Kahramanmaraş basın camiası ile yıllardır yakın ve sıcak diyalog içerisinde bulunan Mehmet Beşen’in bu göreve seçilmesi olumlu karşılandı. Konu hakkında yazılı açıklamada bulunan AK Parti Kahramanmaraş İl Tanıtım Medya Başkanı Mehmet Beşen ise şunları kaydetti:

“17 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşen Ak Partimizin 5. Olağan kongresi ile Yönetim Kurulu Üyeliği ve daha sonrasında Tanıtım Medya Başkanlığı'ndan sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilmemden dolayı İl Başkanımız Sayın Av. Metin Doğan Beye, desteklerinden ve güvenlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç Beye, “hayırlı olsun” dileklerini benimle paylaşan tüm dostlarıma, özellikle Kahramanmaraş'ımızın değerli basın mensuplarına en içten dileklerim ile teşekkür ederim. İnşallah Ak Parti olarak önümüzdeki 7 Haziran Genel Seçimlerinde Kahramanmaraş'ımızda en iyi sonucu almak için, Milletvekillerimiz, donanımlı İl Teşkilatımız, İlçe Teşkilatlarımız, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız ile enerjimizi, Ak Partimize bugüne kadar yapılan seçimlerde her zaman desteğini esirgemeyen kadirşinas halkımızdan alarak gece gündüz çalışıp, millete hizmet yolunda bir seçim virajını daha geçmek için hiç durmadan çalışacağız. Halkımızın üzerimize yüklediği sorumluluğun bilincinde ve beklentileri doğrultusunda hizmetler üreterek aziz milletimize hizmet etmek hepimizin boyun borcudur. Yeni Türkiye'de daha aydınlık güzel günler için durmak yok hizmete devam...”

Bizler de kendisini bu önemli göreve seçilmesinden dolayı tebrik ediyor; zorlu siyaset yolculuğunda başarılar diliyoruz. (EDE AJANS)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol