Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

BERTİZ SPOR NETİCEYE ULAŞTI

19 Kasım Tarihinde Ankara’ya dönen Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Habibe Öçal Millî Eğitim Bakanlığı ile görüşerek 800.000 tl lil istinat duvarı ödeneğinin onaylandığını Özel Kalemi aracılığıyla  arayarak Bertiz’li hemşehrilerimizi bilgilendirmiştir.

Futbol dünyasında güzide yeri olan Bertiz Spor Kulübü saha dışında da bölgesinin sorunlarını dile getirerek çözüm araması Kamuoyunda takdir görüyor.

Görüşlerine başvurduğumuz Bertiz Spor Kulübü Başkanı Fatih Yıldız Başdervişli okulu'nun istinat duvarı tehlike arz etmekteydi. Vekilimiz bizi kırmadı ve Bertiz Bölgemizin sorunlarını yerinde görmek üzere bir gezi planladik.

Sorunlari yerinde goren vekilimizin bu kadar kısa surede bu sorunu çözmesi Bizleri cok memnun etmişlerdir. Bu vesileyle Kahramanmaraş Milletvekili Sayın Habibe Öçal’a ilgi ve alakalarından  dolayı çok teşekkür ediyoruz dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol