Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YARDIMCIOĞLU’NDAN SEDAT PEKER’E SERT SÖZLER

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, Akit TV’de Feridun Erdoğral’ın sunduğu Açık Söz Programında Sedat Peker’e çok sert konuştu.

Prof. Dr. Yardımcoğlu, Sedat Peker’in milliyetçiliğini sorgulayarak, ‘’Bu gün geldiğimiz noktaya baktığımızda, en son zurnanın son deliği olarak da Sedat Peker’in bu gün Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne, Tayyip Bey’e abi diyerekten ama devletin tüm kurumlarına ve organlarına saldıraraktan… Bakın bu arkadaş milliyetçi geçiniyor. Bazen insanları görüyorum değişik yapılanmaların içerisinde onlarda ben ülkücüyüm, milliyetçiyim diyor. Şöyle bakıyorum onları izleyince onlar bana CHP’li gibi geliyor. Muhsin Başkan ve Ülkücüler, Türk Milliyetçileri bu gün birilerinin rahatsız olduğu, canının acıdığı, Ülkücü kelimesinin ya da Türk Milliyetçisi kelimesini ırkçılık ve paydaş ve eşdeş gören akıl fukaralarına rağmen yedi buçuk sene hapiste yatmış Muhsin başkan, cezaevinde bana bir tane insan hakları örgütü gelip te arkadaş halin nicedir diye sormadı diyor. Yedi buçuk sene hapisten çıktıktan sonra gidip te ben devletimi Türkiye Cumhuriyeti Devletini, askerlerin yaptıkları zalimliklere rağmen, Diyarbakır Cezaevi anlatılır, birde Mamak’ı konuşalım bakalım. Buna rağmen biz devletimiz hiç kimseye şikayet edemeyiz dedi. İşte Türk Milliyetçiliği budur. İşte Türk İslam ülküsü budur. İşte vatan, millet, devlet sevdası budur. Eğer siz hakikaten milliyetçiyseniz sayın Peker, siz hakikaten bu ülkeyi seviyorsanız, sizin hakikaten Turan gibi bir kaygınız varsa Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin düşmanı konumunda odaklanmış şer odağı konumuna gelmiş bir Dubai şeyhliğinde, Birleşik Arap Emirliklerinde konuşaraktan Türkiye’ye tırnak içerisinde ‘Çemkirmezsiniz’  Türk Devleti’nin herhangi bir şekilde hakir ve zelil duruma düşürecek ifadeleri kullanmazsınız. Sizin ifadelerinizle de her ne kadar hakir ve zelil duruma düşmeyecek olsak da.’’ şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol