Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

BAYAZIT KUZEY İLÇELERİNE ÇIKARMA YAPTI

 Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Bayazıt, çarşı esnafını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi. Ziyaret edilen esnaflardan birinin, üç oydan birini CHP’ye vereceğini söylemesi ve  Bayazıt’ın da “Oyların hepsini istiyorum” diyerek oy pazarlığının başlaması üzerine orada bulunan herkesin gülüşmesi ortaya sıcak bir hava kattı. Ziyaret edilen esnaflardan bazıları ise, Bayazıt’ı içten samimi bulduklarını belirterek bu dönem CHP’ye oy vereceklerini söyledi.

 

CHP’nin parti programını hazırlayanların arasında kendisinin de olduğunu belirten Nilden Bayazıt, “İşçiyi, çiftçiyi kısacası insan odaklı program yapan, insanları önemseyen bir CHP var. Herkes için faklı program yapan tek parti CHP’dir.” dedi.

Halkın ilgisinden memnun olan Bayazıt, “Gayet güzel destek görüyoruz esnaftan Elbistan’da. Bu dönem sıkıntılı olduklarını söylüyorlar. Eğer halk bize görev verirse bu sıkıntılarını azaltacağız. Ziyaretler çok güzel gidiyor şu anda. Akşam da mesire yerlerini,park alanlarını gezeceğiz. Köylere gideceğiz.Güzel bir çalışma yapıyoruz CHP olarak.” dedi.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol