Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

 BASTIRMACI’NIN SON DURAĞI TES-İŞ OLDU

Siyasi çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı Mustafa Bastırmacı, ziyaret ettiği sivil toplum kuruluşlarına bu kez Tes-İş’i ekledi, sendikayı ziyarette çalışmalarından örnekler sergiledi.

Ziyarette “Tes-iş sendikası başkanı sn. Lütfi Ergin ve yol-iş sendikası başkanı Cahit Hayta’ya içten yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür eden MHP milletvekili aday adayı Bastırmacı,  gördüğü ilgiden memnun olduğunu söyledi.

Görüşmelerinde, Kahramanmaraş için uzun ve detaylı çalışmalar sonrası hazırladığı proje ve çözüm önerilerini başkanlara takdim ettiğini söyleyen Bastırmacı,  “Kendileriyle, ülkemizin ve memleketimizin ekonomik, sosyal ve siyasi gündemi hakkında konuştuk. tüm sivil toplum kuruluşlarının siyasetçiler için kıymetli kurumlar olduğunu, ülkemize fayda sağlayan tüm sivil toplum kuruluşlarının mutlak suretle yerel ve ulusal yönetimlerde daha fazla ve daha aktif görevler alması gerektiğini vurguladık.” dedi.

ÇALIŞAN İNSANLARIN HAKLARI KAYBOLMAYACAK!

“2 dönem il başkanlığımız döneminde, işçilerle ve onların haklarını savunan kurumlarla koordine çalışmaya kıymetle özen gösterdik” diyen Bastırmacı, şunları söyledi: ‘’Emekçinin teri kurumadan hakkını teslim et’’ diyen bir dinin mensubuyuz. çalışanlar, emek verenler bizler için hep kıymetlidir ve kıymetli kalacaktır. sn. genel başkanımız Dr.Devlet Bahçeli beyin ışığında Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarında, çalışan insanımız haklarını kaybetmeyeceği gibi, Allah’ın izniyle şuan ki durumundan daha iyi bir konumuna gelecektir. Bundan hiç bir vatandaşımızın şüphesi olmasın” diye konuştu.

Tes-İş Şube Başkanı Lütfi Ergin ise, milletvekili aday adayı Bastırmacı’nın ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol